2015. január 20., kedd

Cali pletykarovat 2. rész.

Itt a várva várt cikk 2. része, ahol megtudhatjátok a Cali törzslakóinak mocskos titkait, vagy olyan híreket hallhattok róluk, aminek talán az egyik része igaz is lehet!

Szóval, kezdjük ott, hogy mivel nymphen egyáltalán nem iszik alkoholt, a legutóbbi gyógyszerész buliban elég volt bekapnia egy dianás cukorkát, és fetrengett a hányásában, annyira berúgott tőle.

Razor, aki Szeged legnagyobb alkesza, annyi pénzét elissza, hogy ha hónap végén már nincs sok pénze, sütőrumot vesz, mert az olcsó. Volt arra is példa, hogy egy Rossman-ba betérve az összes kipróbálható arcszeszt leküldte a torkán...

Krs jövőre ment volna felső csoportba, ám óvónője visszatartotta megint egy évvel, mert krs a csendes pihenő alatt horkolva alszik, valamint még most is buta a többi csoporttársához mérve. Krs idén lesz 18 éves.

Bohóc és Tenu gyakran töltenek fel olyan képet, ahol 3-4 vagy 5 embert dominálnak, a 6 még egyiküknek sem jött össze. Sajnos rettentő gyengék mind ketten, nem úgy, mint mici:

10/10
Feketebogár53-at nem csak TF2-ben láthattátok, hanem a tv-ben is, bár ott is inkább csak hallani lehetett. Éveken keresztül a WS Teleshop szinkronhangja volt. Magyarországon rekordmennyiségben keltek el a használhatatlannál használhatatlanabb dolgok bogár hangjának hallatán.

Desert a pesti Cali találka óta csak műanyag palackos italt vesz, ha lowásszal találkozik. Ha viszont lowász megy a bárba, ahol Desert dolgozik, akkor Desert a csapolt sört zacskóban szolgálja fel lowásznak.

Végül, de nem utolsó sorban, Basi egyszer ült le úgy TF-ezni, hogy előtte nem tépett be... nem volt benne köszönet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése