2014. december 21., vasárnap

Mert még van hova süllyednünk!! - Tisztelettel, etf2l adminok.

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a soldiereknek könnyű dolguk volt, akkor bizony kapsz még egy öklöst a vesédre. A következő szezon a Direct Hit, a Liberty Launcher és a Cow Mangler szezonja lesz, jól hangzik ugye?
Ez még semmi, nem csak hogy az unlockok változnak megint, de az egész liga rendszere is. 19 szezonon keresztül diviziós rendszerekre volt osztva a liga, most a 20. fordulóra bizony átváltanak az amerikai rendszerre /vagyis svájci rendszer, csak ESEA-n is ezt használják/.

Tehát összesen 4 TIER lesz, amire mondhatnánk hogy Div, de nem. Szóval, ez egyrészt azért is könnyebb, mert a Valve-nak kevesebb medált kell csinálnia, másrészt az etf2l adminoknak kevesebb csapathoz kell, hogy kirakják a győztes kupákat. Tehát a helyzet úgy áll, hogy TIER 1-ben 8 csapat lesz, ez lesz az általunk megszokott premier div. TIER 2-ben már 32 csapat lesz, ez lesz a Div 1 és Div 2. TIER 3-ban div 3 és 4, 72 csapattal, míg 184 csapattal TIER 4, ahol Div 5-ös és Div 6-os csapatok lesznek majd. 

Végül, TIER-eken belüli match sorsolás hogyan is fog zajlani? Az első kör random ellenféllel, míg a továbbiakban Élő-rendszer szerűen, a jó csapatok a jó csapatokat fogják kapni ellenfélnek, míg a gyengébbek a gyengébbeket. Hogy könnyebb legyen elképzelni, gondoljatok a legtöbb sakkversenyre. Vagy nem tudom, biztos megy máshol is, nekem erről a rendszerről rögtön a sakk jutott az eszembe. És miért is Élő, és nem ELO?! Hát pontosan azért, mert egy magyar, név szerint Élő Árpád volt az, aki kitalálta ezt a rendszert. Jobb, ha ezt mindjrát tisztázzuk.

A Default Date-es részt nem igen értem, valami olyasmi lenne, hogy szombaton default date-et kapunk az adott hétre, és hogy mindegyik csapat kiválaszt 3-3 időpontot, ami jó lenne neki, és a rendszer összegez?! Wut?! Ha valaki érti ezt a részt, segítsen ki, legyen szíves!

Aztán, ne is számítsunk arra, hogy 1-1 hetet sikerül arrébb tolnunk, mert valakinek meghalt a nagymamája, vagy megáll a szíve a medicnek a sok übertől, nem-nem, ebben a szezonban 1 kibebaszott Wildcardunk sem lesz!! Erre ügyeljen minden jelentkező csapat!!

Aztán, hiába nyersz meg egy TIER-t a csapatoddal, utána playoffok döntik majd el, ki is az igazi nyertes. Szóval, alap szezonban hiába tömsz meg mindenkit ököllel és bakancstalppal, ha playoffban te kapod majd meg a felsoroltakat a szádba. Szóval, az alapszezon után ne tessék fellélegezni, a playoff az, ami igazán dönt. Na azért az alap szezon sem az utolsó, elvégre be kell kerülni a playoffokba. 

Szóval, magyarok harcba, talán még jó is kisülhet ebből!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése