2014. december 21., vasárnap

Karácsonyi jó hírek!

Nem, ez nem a Season 20 változásai cikk, azt eggyel lejjebb, az 'év legrosszabb döntése' című cikk alatt találod. 

Szóval a jó hírek, első és a legfontosabb, hogy a White Storm megnyerte utolsó meccsét is, ezzel Div 6-os csoportjukban a csúcsra értek, így 1. helyezettként jutnak majd tovább, gratulálunk nekik, csak így tovább! (A White Storm nemrégiben UGC Iron playoffjában is győzedelmeskedett, ezúttal etf2l-t is meghódították)

A következő jó hír, hogy OdriN-nak, ma, azaz 22.-én van a születésnapja (Ma lett 12 éves.), kellemes teázást kívánunk neki. Gufi, remélem így már érthető az, amit tegnap beszéltünk.

Végül, de nem utolsó sorban, S20-ra újraalapul Magyarország legjóképűbb tagjaiból álló csapat, a Gibusztalan Düdz! Nem vicc, tényleg így van, eleinte nagy letargia volt, mikor feloszlattam a csapatot, ám a múlt héten, vagy 2 hete, fene tudja már, szóba jött OdriN, v3ktor és köztem, hogy mi lenne ha... Az meg csak hab volt a tortán, hogy sikerült Gufit is visszacsábítani, így hát az akkori felállásnak több, mint a fele összejött, reméljük ezúttal tovább bírjuk majd. Az eredeti 4-es mellé ha minden igaz még bekerül majd apokr1f és mici, mint roamer és pocket soldierek. A felállás többi része úgy alakul, hogy OdriN és guf mint scoutok, v3ktor jadenman... mármint demoman lesz, és én, mint medic fogom droppolni a várva várt 'übiket'.

Reméljük a hírek hallatán mindenkinek helyreállt a vérkeringése, és következő évben is nagy hajtás és sok érem lesz a magyarok részére! Mi kűzdeni fogunk.

1 megjegyzés: