2014. december 9., kedd

Isten éltesse!!

Isten éltesse minden magyar tf2-es kedvenc játszóterének Atyját! 

Remélem e mondat alapján mindenki sejti kiről van szó! Bizony-bizony, arról, aki a seggetek alá tett egy libikókát, egy hintát, sőt még egy KÖRHINTÁT is! Szóval, ha rendszeresen jártok a Kartel kocsma, a Faluszéli Mulató, az Erdőszéli Nektárcsepegtető, vagy a Rozsdás Bökő bármelyikére, akkor köszöntsétek fel Zsirmot, aki sajnos idén sem lett fiatalabb, de remélhetőleg gazdagabb lett pár jókívánsággal. Szóval ezúton szeretném megköszönni neki a TF2 közösség iránti szeretetét, ami szervereiben és a rendszer közösségi játékokban rejlik, és ezúton az összes Cali törzsvendég nevében kívánok neki whiskeykólában boldog születésnapot!

Valamint, Zsirmo tiszteletére a Valve kiadta az End of the Line update-et, senkit se tévesszen meg semmi, ezt bizony Zsirmo születésnapjára tervezték!! Itt a videó, amiben a kék csapat születésnapi bulit szervez Zsirmonak, ám eldurvul a helyzet, mikor a piros csapat is szülinapi bulit csap:

5 megjegyzés:

 1. Szoldog Bületésnapot neki! (vagy valami ilyesmi)

  VálaszTörlés
 2. Vodkával már senki sem mer szerintem próbálkozni. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hajóavatásnál egy üveg vodkát fogok a hajóhoz baszni. Ezzel csak az az egy gond van, hogy az általam avatott és a jövőben avatandó hajók száma közelebb van a 0-hoz, mint a 0,5-höz :S

   Törlés