2014. december 2., kedd

ETF2L S19 magyarok!

Késve bár, de törve nem...

Kezdeném a gyászhírrel, hogy a legviccesebb, a legtehetségesebb, a legjóképűbb takokból álló és messze a legjobb intelligenciájú csapatunk, a GiB sajnos feloszlott S19 alatt, 4 lejátszott meccsükből 3 döntetlen és 1 vereség volt a skála, az okokat meg már kifejtettem, szóval ettől megkíméllek titeket.

A gyászhírt viszont követi a jóhír, mégpedig, hogy a másik Div 5-ös csapatunk, a The Last Chance 2. helyen végzett, mégpedig egy olyan csoportban, aminél nem igen kaphattak volna undorítóbbat. A TLC, vegyítve az oroszokkal és a finnekkel a lehető legkellemesebb pinggel rendelkező nemzetiségekkel, kűzdötte magát a 2. helyre, és bár meglehetett volna az 1. hely is, azért ne bánkódjunk! A viszonylag újonc csapat (mint csapat, inkább így mondva) 1. szezonját rögtön div 5-ben kezdték, bár ez nem meglepő, és egy szép eredménnyel zártak. Elnézve őket a szezon végeztével sem ültek le a kedélyek, folyamatosan gyakorolnak, remélhetőleg hasonlóan jól szerepelnek majd következő szezonban.

Következő jó hír a The Bherg Identity érdeme. Ők Div 6-os csoportjukat tömték meg kegyetlenül, annyira megalázták az ellenfeleiket, hogy azok sorra léptek ki. Nem csoda, tekintve, hogy legjobb barátom, apo küldte őket a pokol mélyére. Ha a totális div 6 dominálás nem lett volna elég, a playoff-beli ellenfelüknek sem hagytak sok esélyt, egy könnyed 6-0-val végződött a meccs. Következő szezonban minden bizonnyal Div 5-ben indulnak majd, már ha indulnak, remélhetőleg igen.

Következő szép eredményünk az 1MT-hez kötődik, ők egy meglepően erős start után is szép eredményeket mutattak fel. Ha valaki azt mondja nekem szezon elején, hogy ők 3. helyen végeznek majd a csoportban, valszeg megkérdeztem volna tőle, hogy lázas vagy? De szerencsére nem lett igazam, hogy következő szezonban bepróbálják-e Div 5-öt, az egyelőre ködös, remélhetőleg feljebb lépnek majd. Bár a csapat összegyűjtött egy Major Warning-ot status screenshot és demok feltöltése miatt, remélhetőleg ez a következő szezonokban orvosolva lesz. 

Végül a Lagg & Luck és a Game Over, akik Div 6G-ben 4. és 5. helyen végeztek. Az LL-nél azt érzem, hogy ők sokkalta inkább foglalkoznak a HL-el, mint a 6v6-al, de nekik megfelel az, ha a ligában játszanak. Őket nem zavarja, ha nem jutnak tovább, csak élvezik a meccseiket. 
Ellentétben a Game Over-rel, akik szezonról szezonra más-más felállással indulnak, ráadásul John etf2l-ről való bannolása is vesén vágta a csapatot, utolsó meccsüket nem is tudták lejátszani. Remélhetőleg John regelt még vagy 2-3 csapatra való accountot, amikkel majd indulhat S20-ban is. Bár 4. helyen végeztek, és szezon első felét nagyon szépen kezdték, sajnos így jött ez össze. 

Elmondható, hogy egy elég jó szezonnal zártunk, remélhetőleg következő szezonban is lesznek hasonlóan jó eredmények, hisz jön az évfordulós szezon! :o

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Arra még lehet várni jó ideig, szerintem következő szezon kezdetéig ne nagyon reméld, hogy megkapod.

      Törlés