2014. december 31., szerda

Cali pletykarovat 1. rész.

Elindítom a Cali pletykarovatot, ahol is olyan pletykákat fogok leközölni, amiknek akár több, mint 5% igazság alapja is lehet. Kikről is fog szólni? Olyan emberekről, akik a TF2-beli karrierjük nagy részét, vagy kis részét a Cali szervereken töltötték, hogy könnyebben bemutathassuk nektek a kicsiny közösségünket.

Elsőnek Hybrid-ről lesz egy érdekes hír, miszerint kiskorában, mikor úgy 14 éves lehetett volt egy rock bandája. Erről a bandáról köztudott volt, hogy füveztek a dalszerzések előtt, és legtöbb zenéjük témája is erről szólt. Nos, a kicsi Hybrid a banda villámkezű basszusgitárosa volt, pengetése alatt csak úgy füstöltek a húrok, a legdurvább riffeknél még szikráztak is. Nos, nem ment minden tökéletesen, egyik nagy hullámvölgyükben Hybrid annyira elkeseredett volt, hogy nem tudott egy jó kis riffet sem kitalálni, fogta hát a gitárját, a híres Rickenbackert és betekerte egy cigipapírba, amit bizony elszívott... Nagy bánatára a fasza riffek ezután sem szálltak bele az ujjaiba, viszont a hangja olyan mély lett, mint a Rickenbackerének legmélyebb akkordja. A legtöbb magyar mélynyomót még ma is az ő hangszálmintájából készítik.

A TF2-ben halloween-kor a healthpack-ek sütikké és tortákká alakulnak, ezeket a sütiket Tapitól és VALEN-től vették, ugyanis ők voltak a torták igazi megalkotói, íme:
A két töltelékcsík VALEN és Tapi barátságának jelképe volt, ekkor voltak a cukrász és szakácstudományuk csúcsán. Sajnos a nagy sikerek után elváltak útjaik és az édességek gyártását is abbahagyták.

Nymphen azért jelentkezett gyógyszerésznek, hogy jóra fordítsa a tudományt, életeket menthessen és a többi. Ellentétben Razorral, aki azért jelentkezett vegyszerésznek, hogy drogokat gyárthasson magának és jó barátjának, krs-nek...

Sominak egy különleges szinesztéziája van, miszerint hajszálakhoz színt társít. Hogy ezt a különleges képességet mások is észrevegyék, be is festi minden egyes hajszálát az adott színre.

Egyelőre ennyi volt a Cali pletykarovat 1. része, legyetek résen, hamarosan folytatás!

4 megjegyzés:

 1. Te Imre! Szerintem te itt hozzácsalsz ezekhez bőven több, mint 95%-ot :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát fene tudja, azért elég hitelesek az informátoraim. :D

   Törlés
 2. Kapcsolataim segítségével kiderítem, hogy hol laksz, a többit már hozzá tudod képzelni.

  VálaszTörlés