2014. november 29., szombat

Újabb magyar zászló a bannoltak listáján...

Már volt erről többször is szó, hogy figyeljünk oda ezekre a demo feltöltésekre, és pont S19 alatt történt meg, hogy beszart a PREC, így egyik GiB-es meccs alatt konkrétan egyikünk sem vett demot, hát pechünkre pont erre a meccsre kérte admin gufi demoját, hogy miért senki sem tudja, mert sem az ellenfél, sem mi nem kértünk senkitől. (Hozzáteszem az admin kérte 2 ellenfelünk demoját is.) Sajnos értékelhető okot nem adtak az adminok, csak nagy pofával annyit tettek hozzá, hogy ha nem adunk demot, nézzünk szembe a következményekkel. Tipikus...

Nos, ahogy néztem a meccs linket, Afirax-szal is ugyan ez történhetett, ugyanis a játszó csapatok közül egyik sem írta, hogy ez vagy az a demo kellene bárkinek is, valamilyen oknál fogva az adminok kezdtek beletúrkálni 1-2 meccsbe, de hogy hogy találtak rá pont gufira, vagy Afirax-ra, azt a tököm se tudja... Mindenesetre a meccset megnyerte Afirax csapata, ám Afirax 2 hónapos eltiltást kapott. Ha a Lethal Factory Tactics nem oszlott volna föl, most bizony a HL szezon alatt sniper nélkül maradtak volna, és az is lehet, hogy ez a két hónap belesodródik majd a 20. szezonba is, bár ennek nincs nagy esélye, ismerve az adminokat. 

Mindent összegezve figyeljünk oda a demo vételre, szerencsére az első alkalomkor egy figyelmeztetést kap a csapat, de azért mindig legyetek résen! 

2 megjegyzés: