2014. november 9., vasárnap

ETF2L magyar meccsek!

Tudom, nem igen foglalkoztam mostanában etf2l-el, azonban most egy rövid cikk erejéig megpróbálom bepótolni. A szezon lassan véget ér, így már nem fogok összefoglalót írni, csak ha véget ért minden magyar csapat szezonja. Szóval a mai napon több izgalmas meccs elé is nézünk. 

Először is a The Bherg Identity utolsó és legfontossabb meccse, amin eldől, hogy ki lesz a csoportelső. A szintén veretlen FireFlies ellen fognak játszani, ám mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a TBI-hez csatlakozott az a Süsü, aki Div 3-ba vezette a tr-t, valamint a GiB oszlásával Gufi is új csapatot talált magának. A két játékos mindenképp nagy előnyt jelent majd a csapatnak.

Aztán a The Last Chance is egy erős meccs elé néz, ugyanis a finn Dinoraur csapatban többek között a div 3-as Hisoka és Konna is benne van, valamint a finneknek is egy vereségük van a magyarokhoz képest. Sixt csatlakozásával már végképp nem tudom, hogy ki lesz majd a TLC scoutja. Sixt mellett még Ssirdy is csatlakozott, minden bizonnyal ő lesz majd a medic.

Végül a Lagg&Luck is ma játssza utolsó meccsét, ám ez már nem oszt nem szoroz, Div 6-ból sajnos már nem fognak továbbjutni. Hozzájuk nem csatlakozott senki, ám Syrettetől, Komcsitól és frozertől búcsúzott a csapat.

Hajrá magyarok!

5 megjegyzés:

 1. pff ez már kész vicc, div 6 felett nincsenek is magyarok, csak tudnám akkor meg minek próbálkoznak

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A TLC div5
   Get yo facts str8

   Törlés
  2. te nem kiléptél d6-ból mert nem ment az a sollyzás?

   Törlés
  3. akkor vagy div 5 ha már van first place medálod, addig meg max próbálkozol, nem ugyanaz

   Törlés
  4. Akkor a Redstars sosem volt Div 5-ös, tekintve, hogy nem volt first place medáljuk div 5-ből, csak div 3-ból :S

   Törlés