2014. november 9., vasárnap

Betekintés a GiB feloszlásába!

Mivel sokan basztattak már, így inkább leírom mi is történt, hogy megelőzzük a további felesleges beszélgetéseket!

Igen, igaz volt a hír, hogy Sixt megitta a ki nem fizetett rumomat, de nem ez volt az elsődleges ok, amiért feloszlottunk. Először is, ott indult a dolog, hogy megnyertük a Div 6-os szezonunkat, ekkor elég sok kritika érte szegény tuját, és a sok basztatás miatt úgy döntött, hogy kilép. Sajnos ekkor már úgy állt a helyzet, hogy a fun helyett inkább feszült komolysággal vettük a meccseinket. Tuja helyére érkezett Rape, akinek mindenki örült, tekintve, hogy jó gyerek és jó soldier is, valamint Mahna Mahna-ban is együtt játszottam vele, így a több hónapos csábításomnak végül beadta a derekát és nyáron csatlakozott hozzánk. (Bár nem tudom, nyár volt ekkor már?!) Ezután elmentem egy elég hosszú nyaralásra. Ezelőtt már korábban is voltak problémák azzal, hogy nélkülem nem nagyon gyakorol a csapat, így az 1 hónapos nyaralásom alatt nem mondok azzal sokat, ha 2 meccset játszott a csapat, emiatt is jól összekaptam többiekkel. Szóval, visszatértem augusztus elején, közepén, fene emlékszik már. Ekkor még nem volt akkora gond, újfent belekezdtünk a majdnem minden napos gyakorlásba. Körülbelül szeptember tájékán, de talán még előtte kezdődött el gufi és sixt közötti vita, miszerint gufi szarul helyezkedik, nem segít sixt-nek, stb. Emiatt voltak elég nagy veszekedések. És ekkortájt már agyfaszt kaptam/unk Rape laggolása miatt is, így legtöbb war abból állt, hogy v3ko, sixt és én rageltünk, mint állat, valamint Odrin megsértődött és nem beszélt a meccs alatt.

Aztán jött a szezon, ami alatt nem hogy nyugodtan, de még nyugtalanul sem tudtunk gyakorolni, tekintve, hogy hétköznap sixt és én korán feküdtünk le munka miatt, hétvégén pedig Odrin és veko nem tudtak játszani, tekintve, hogy ekkor már együtt voltak, és inkább egymással voltak elfoglalva. Aztán jött az, hogy Odrin és veko miatt azt hittem, hogy a kardomba dőlök. Sajnos ekkor már késő volt, de megpróbáltam beszélni velük mi lehet a hiba, de ezután talán 2 nappal sixt úgy döntött, hogy ebben a csapatban már nincs mit megmenteni, kihoztuk amit tudtunk és kilépett. Ekkor már úgy voltam, hogy eleget próbáltam gufira és sixtre is hatni, hogy beszéljék meg egymással a dolgot, és azt mondtam sixt-nek, hogy teljesen igazad van, egy cseppet sem fogom megpróbálni visszatartani, és azt is megmondtam, hogyha kilép, akkor feloszlatom ezt az egész, belülről rothadó csapatot, mielőtt végleg megutálnánk egymást a tagokkal. És így is lett a dolog, mindenki ment a saját útjára, guf keniékhez, sixt lowászékhoz, többiek meg egyelőre a seggükön ülnek. Én személy szerint véglegesen befejeztem a 6v6-ot, egyetlen egy okért fogok csak visszatérni, ha cp_taxmaxx-ot beteszik etf2l-re. Ha annyira kihal a tf2, akkor visszatérek majd. Rape elmondása szerint nem csak a 6v6-ot, de a tf2-őt is végleg abbahagyja, Odrin és v3ko pedig a tanulásra fognak majd koncentrálni. Guf és sixt továbbra is megmaradnak ostobának sajnos, de ők jelenleg űzik még az ipart és a mai meccseken is lehet nekik majd szurkolni! 

Szóval ez voltunk mi, a Gibusz Düdzik. Még mindig szeretjük egymást, kivéve én sixtet, ő továbbra is egy szardarab marad, hogy változna sósavvá a gyomrában lévő rumom. Valamint v3ko bele is folyjon ki a húgycsövén keresztül, amiért megette az összes nekem szánt aranygaluskát!! Viszlát!

4 megjegyzés:

 1. Eh,Rape remélem nem gondolja komolyan. :/

  VálaszTörlés
 2. Sajnálom...
  Mindig is azt mondogattam: "Ha nagy leszek Gib akarok lenni!"
  De már nem leszek :c

  VálaszTörlés
 3. kár.....nagyon kár...de azért remélem visszatértek,ha nem együtt akkor külön külön a compba....

  VálaszTörlés