2014. október 28., kedd

Vigyázz a Cali adminokkal!

Azt gondolná az ember, hogy nyugodt lehet, ha Cali szerveren játszik, ám amit nemrégiben megláttam az adminokról, az bizony ezt megcáfolja!

Biztosan sokan hallottatok már az internet adóról, és a Pesten történt szép nagy tüntetésről. Nos, a csendes tüntetés még hagyján, de amikor a tüntetők gépházakkal, monitorokkal és billentyűkkel kezdték meg ostromolni a Fidesz-székházat, az már durva volt. És ekkor döbbentem meg, hogy a huligánok között nem egy Cali admin is szerepelt!

A híradóban leadott videóban nem az hallatszott, hogy 'hazaáruló', hanem hogy 'Cali áruló'. Ugyanis értesüléseim szerint Orbán Viktor és Navracsics Tibor is Cali törzsvendégek voltak, ám mivel Kálmán Olga a Gamedayirodára jár, így Orbán és Navracsics is elpártolt. Nos, a Cali adminoknak ennyi elég is volt, fogták a régi szervergépeket, és bumm, odaajándékozták Orbánéknak. Ez szép dolog lett volna, ha teszem azt nem az ablakon át küldik be a gépet a házba...

Itt a kép, ahol jól látható hogy VALEN, dolmar, ToMee és Zsirmo együttes erővel hajítják be a gépet, én úgy gondolom, hogy ez tűrhetetlen...


Úgy érzem, hogy ez adminokhoz mérve is hallatlan most már! Engedjünk az adminok általi elnyomásnak?! Hagyjuk, hogy ők diktáljanak, ha az internet adót a kormány kényére kedvére ki és bevezeti?! AZT MÁR NEM! Nem hagyom, hogy az én magyar narancs fáimat tarolják el gépházakkal! Ezt nem hagyhatom! Kérlek segítsetek ti is nekem, hogy a Cali adminok ne dobálózhassanak szabadon szervergépekkel! Nem én vagyok az egyedüli, aki monitorok és billentyűk repülő zápora miatti elnyomásban ér! Csatlakozzatok ti is, hogy a Cali adminok ne dobálózhassanak szabadon elektronikai eszközökkel!! 

1 megjegyzés: