2014. október 20., hétfő

TF2-es tali Pesten!

Remekbe szabott szervezés ide vagy oda, valahogy csak sikerült összehozni valamit, szóval a lényeg az, hogy 18.-án, 19.-én volt egy TF2-es tali, ami arról szólna, hogy iszogatunk, bulizgatunk stb.
Az 50 meghívottból lett kb 12, de azért így is durvára sikerült a dolog, de mielőtt a lényegbe vágnék, azért leírom hogyan kezdődött.
Tehát, viszonylag elég későn, 7:30-kor induló pécsi buszra szálltam fel. A rövid út 4 óra 14 percig tartott, kicsit sem sírtam már 1 óra után. Előző napi megbeszélés után kiderült, hogy a 4 ember közül 1 fog kijönni elém, és ezt az egy rendes embert is lemajmozza Desert...
Az az egy rendes ember nymphen volt, aki ahelyett, hogy az éhező galamboknak adná a rágóját, inkább kidobja a kukába... Na mindegy, nymphen készségesen volt a kalauzom, nélküle lehetséges, hogy még a váróteremből sem találtam volna ki, de nagy nehezen sikerült metróval elmenni, oda, ahol lowásszal találkoztunk. Lowász  lakásába érve lecuccoltam, majd elmentünk Marika néni kávézójába, ami bizony zárva volt, és mivel amúgy is már vagy 2-3 órája sétáltunk, nymphen visszament a koleszba enni, míg lowásszal újabb 3 órát sétáltunk, hogy betérjünk a kutya/macska vágóhídra, ahol egy aranyos ázsiai néni vagdosta fel nekünk az élőhúst, ami még nyávogott eleinte, pár suhintás után már nem mozdult. Miután kiderült a szerencsekekszemből, hogy én 2 lábbal járok a földön, olyannyira boldog lettem, mint még soha. A nagy kajálás után elmentünk volna Rakkához, ám inkább Lowászék házához mentünk, ahol kicsit TF-eztünk, dalt költött lowász, aztán romantikus zongora szolót adott nekem, miközben mélyen a szemembe nézett.
Utána lowász beoltotta a húgát, majd mentünk vissza a lakáshoz, ahol bevártuk a többieket... A többiek: OdriN, v3ktor, Syrette, Somi, nymphen, PingWIN. Szóval így elindultunk egyszer meglátogatni Desert-et, hogy miért nem értette senki, utána elmentünk a Deák térre, ahol találkoztunk Zsirmoval és Fappyvel. Kis iszogatás után vissza is tértünk lowász lakásához, ahol is pár óra gyaloglás után sikerült is megtalálni a karaoke bárt, ahova eredetileg is menni akartunk...

Szóval a karaoke bár, ami arról szólt, hogy Somi dalolászott, letapizott minden csajt, és táncolt nymphen-nel, a többiekkel azon voltunk nehogy lefolyjunk a székről. (Ami 15 személyre szólt, de 7 ember úgy fért el, hogy 2 a másikak ölében feküdt.) Közben OdriN és v3ktor hazatértek, úgy hogy még annyit sem mondtak, hogy lófasz a picsádba Lowász...

Úgy éjfél tájt felpattantunk, és visszabaktattunk Lowász lakásához, ahol kezdődött a durvulás. Miután lowász és PingWIN elpusztították Zsirmo whiskey-ét is, a kóla sem maradhatott nyugton, először nymphen-t locsolták le, el ne hervadjon, végül a földön végezte, a kólát követte Desert vodkája, de még a vodka előtt a francia kulccsal meghúzható asztal is gyors halált szenvedett, végül utolsó pillanatban, de Zsirmo megmentette a pálinkát a biztos haláltól... Ekkor következett a falfestés, de olyan falfestés, amilyet talán még senki sem látott. Nem mondok nagyot azzal, hogy a padló, és Fappy táskája több festéket kapott, mint a festeni kívánt fal. Szerencsére sikerült időben kimenteni a cuccokat, végül fogtam a festékes bödönt, és beraktam a szekrénybe, remélve, hogy a részeg lowász azt már ki nem szedi onnan :D . Miután PingWIN-t sikerült lefektetni, megérkezett Doktor, vagyis nem tudtok hogy ő az, mikor kopogott. Mikor kinéztünk az ajtó kukucskálóján, ez a kép tárult elénk:

Ja nem, de azért kurva vicces a kép :DD. Szóval, Doki elmesélte milyen jó kapcsolatban is van a főnökével, és végül sikerült Lowászt is lefektetni, aki egy könnyed mozdulattal megszabadult a matrac lehányt felétől (Igen, megfordította.). Ezután újabb 3 óra séta következett, majd a Trap nevű pubba beérve Syrette próbálta úgy beállítani az italkihozatalt, mintha ő hívott volna meg mindenkit egy kékes zöldes kis trutyira, de végül kiderült, hogy Desert fizetett. Ekkor derült ki, hogy Somi nem hord melltartót, de még 50 évesen sem fog. Talán ha egy órácskát voltunk itt, végül úgy döntöttünk Syrette-el, ideje búcsút inteni a többieknek (Igen, én Syrette-el aludtam!!). Szóval a könnyes búcsú után Syrette mellé feküdve egymás szemébe nézve... ja nem, ő egy pótágyon aludt, én meg a földön, ennyi, nem is nyúltunk egymáshoz, még csak az eszünkbe sem jutott ilyesmi, OKÉ!?

Nem tudom pontosan, úgy 1 óra körül keltünk, 14:20-kor induló sebes busszal indultam haza, ami sajnos nem volt gyorsabb annál a busznál, ami Pestre ment, ugyanis ez is 4 óra alatt tette meg az utat. Szóval nagy nehezen hazaértem, ahol már záporoztak az öklösök felém, hol is van már a cikk, szóval 1 napos késéssel bár, de törve nem, itt van az első cikk. Örültem a többieknek, köszi ezt az élményt.

Végszó: A buszjegy még mindig kurvadrága.

2 megjegyzés:

  1. Sosem fogom magamnak megbocsájtani hogy nem hallottam lowászt Celine Dion-t énekelni...
    Mostantól ez lesz az életcélom, szóval jövőhéten megint tali.

    VálaszTörlés
  2. csak jelzem, hogy a kapucnis felsőm BELSEJE is festékes lett! :P

    VálaszTörlés