2014. október 12., vasárnap

ETF2L S19 magyarok.

Már jó pár meccs lefutott a szezon alatt, és jó hír, hogy minden magyar csapatunk szerzett már pontot. Az már mellékes, hogy a The Bherg Identity ellenfele droppolt, így a nyert pontokat sem kapták meg sajnos.

Kezdjük is velük, első heti ellenfelük az osztrák Team Oachkatzlschwoaf, amelynek a Div 3-as Kuferl és a Div 4-es Chillerbear is tagja. Ez nem állította meg Keniéket, és egy könnyed 5-0, 5-0-ás eredménnyel verték el ellenfelüket. Több meccset még nem játszottak le, következő ellenfelükkel 19.-én játszanak majd. Az újonnan érkezett tagukkal, Vendulummal mindenképp erősödött a csapat, az annó Div 5-ös Mahna Mahnában játszó medic nemrég tért vissza a TF2 világába, de első meccseként nem rossz kis eredmény ért el.

Másodikként a Lagg & Luck, akik mindkét meccsüket elvesztették, de 1-1 map-et golden cap-re tudtak menteni, de azokat sajnos elvesztették. A srácok valahogy nem tudják megtalálni a megfelelő felállást. Frozer és SteinBerg csatlakozása mellett Birdy elhagyta a csapatot, valamint a 2 meccsen is más-más felállással játszottak. Következő meccsüket 16.-án játsszák majd a szintén magyar Game Over ellen.

Következőként nézzük is a Game Over-t. A srácok nagyon sietnek a meccsek lejátszásával, már 3 meccsnél járnak, amiből 2-őt vesztettek és 1-et nyertek. Egyik meccsük eredményét még nem fogadták el. És bár most talán megtalálta a GO a megfelelő felállást, ám ez a felállás szezon előtt jött létre nem sokkal, így híján vannak a megfelelő összeszokottságnak.

Div 6F-ben induló 1MT viszont szárnyal, eddig 2 meccset játszottak, mindkét meccsen 5-0, 5-0 volt a végeredmény a részükre. Week 3-as meccsük wildcardolva lett, valamint a többi meccsüknél sincs időpont.

Szintén F csoportban, de már Div 5-ben a Gibusztalan Düdz! a tavalyi csoportnyerés után nem igen tudja formáját hozni, 2 meccsből mindössze 2 pontot hoztak. Valamint egy Warning-ot is kapni fognak hamarosan, ugyanis a 2. heti meccsről kérnek demot az adminok, ám mi nem vettünk. GG.

Végül utolsó csapatunk a The Last Chance, akikhez nemrég csatlakozott zhoxk, valamint Fappy hagyta el a csapatot. Ők jelenleg 1 meccsnél járnak, és azt bizony meg is nyerték. Következő ellenfelükkel 16.-án játszanak majd.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése