2014. szeptember 6., szombat

TF2 LAN?! Kezd izzadni a kezünk!!

Októberben újabb e-sport rendezvénnyel gazdagodik a magyarországi kínálat, ugyanis az elmúlt napokban került bejelentésre az OVS E-sport Fesztivál. Az esemény védőszentje, az Otherworld Élménymagazin a következő, burkolt kedvcsinálóval indította útjára a remélhetőleg hagyományteremtő kezdeményezést:
„Ha a videojátékosok világát nézzük és végigtekintünk a hazai gamer szcénán nem nehéz felfedezni, hogy kulturális vonatkozásban itthon teljesen halott ez a világ. Méltatlan állapot főleg úgy, hogy tőlünk keletebbre és nyugatabbra virágzik az e-sport és nem pincékbe száműzik, vagy az akciós játékok stadionnyi kavarodásának szomorú mellékvágányára, hanem mernek effektív erre építeni. Az Otherworld Élménymagazin - kiemelt szervezői státuszban - büszkén jelenti, hogy megtesszük az első lépést, hogy ez a korszak októberben végetérjen.”

A kétnapos offline versenyen a következő játékok kerülnek terítékre: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, World of Tanks és Team Fortress 2!
A magyar Team Fortress 2 közösség által hosszú esztendők óta kántált „miért nincsen TF2 LAN Magyarországon?” végre meghallgatásra talált, a legnagyobb kérdés azonban az, hogy vajon ki tudjuk-e használni a kínálkozó lehetőséget?Októberben bebizonyíthatjuk, hogy érdemes számolni és komolyan foglalkozni a Team Fortress 2 versenyszerű oldalával.
Hamarosan részletes információkkal szolgálunk a rendezvénnyel, valamint a Team Fortress 2 versennyel kapcsolatban (nevezés, nyeremények, lebonyolítás, helyszín, pontos dátum, stb.), addig is kövessétek figyelemmel az Otherworld Élménymagazin valamint az Esportmilla hivatalos Facebook oldalát a legfrissebb hírekért. A fejleményekről természetesen a TF2HU hasábjain is beszámolunk.

/forrás: http://www.teamfortress.hu/content/2014/09/06/Team_Fortress_2_LAN_oktoberben/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése