2014. szeptember 19., péntek

S19 magyarok

Idén kitettek magukért a magyarok, ugyanis sikerült valahogyan 6 csapatot is összekaparni, de hogyan is sikerült ez?!

1 új csapat is érkezett, az összes többi ismerős már előző szezonból, ám kissé átalakultak azok is.
Vegyük elsőként a Game Over-t, akik Div 6G-ben kaptak helyet, hozzájuk csatlakozott megint egy jó adag játékos, Salgo-nak valahogy nem sikerül összehozni a nyerő 6-ost. Összesen 5 játékos csatlakozott, míg 1 lépett ki.
Jelenlegi felállásuk:
Scoutok: Salgo, Bolondgyerek
Soldierek: Sybarita, Sanya
Demoman: Paragon
Medic: Darklight

A csoportjukban 1 csapat játszott S18-ban az összes többi újonc, valamint ott van még a Lagg & Luck is, akik visszatértek a gyökerekhez, killl93 és Pr3dator is visszalépett a csapatba. Az ő felállásuk:
Scoutok: ETAG, Blenar, Koversa
Soldierek: killl93, Pr3dator, TAPSI
Demoman: Pepsiman
Medic: Ssirdy

Eggyel följebb, Div 6F-ben található az 1MT, akik mondhatni, hogy a Honeyed Bears átalakított felállása.
Scoutok: Csibe, dan
Soldierek: Doncse, Shade
Demoman: BizBasz
Medic: Gentleman

Ők egy fokkal rosszabb csoportba kerültek, az 5 orosz mellett egy arab, valamint egy román csapat is ellenük került. Legnagyobb ellenfelük a Sons of Anarchy lehet, akik S15-ben és S16-ban is játszottak egy szezont, valamint a Six Rabbies is játszott már egy szezont. De mivel oroszokról van szó, az is lehet, hogy az összes többi is nagy ellenfél lehet. Úgy érzem az 1MT egyelőre a csapatmegerősítésre, mint inkább a csoport elsőségre hajtson. Mindenesetre drukkolunk.

Aztán Div 6C-ben az átalakult Rage your Dream, ezúttal who crew? néven. A felállásuk nem kicsit bizonytalan, de a Div 6-ot nyerő Awnia és Black csatlakozása mindenképp jó jelnek tűnik. Előzetes felállásuk:
Scoutok: Black, Keni
Soldierek: apokr1f, Awnia
Demoman: Darktoxin
Medic: Tuja

A csoportjukban minden csapat újoncnak számít, egy csapat van, aki Logjam kupa lowest bracket-ében 3. helyen végzett, ez a Pop don't drop, valamint nagy ellenfelük lehet a Team Oachkatzlschwoaf, melynek kiejtése meghaladja a tudásomat. Az utóbbi időben kissé alábbhagyott a gyakorlás a srácok részéről, ettől függetlenül szerintem elvárható egy dobogós hely tőlük.

Div 6-ból térjünk át Div 5-re, mégpedig Div 5F-be, ahol a Gibusztalan Düdz! kapott helyet. Tavalyi szezonhoz hasonlóan, megint mi kaptuk a halálcsoportot, először is a The Bulgarist, ahol Agent 0, Hohen és Mattdog Div 2-es és rengeteg Div 3-as szezon után Div 5-be pottyantak. A Top Gear Enthusiasm-tól Leftism is Div 3-as tapasztalattal, valamint legnagyobb rémálmom UMBERTO is visszaköszön a szutykos orosz csapatukkal, az Utugival. A többi csapat úgy-ahogy verhetőnek látszik, a finnek szintén Div 6-ot nyertek előző szezonban, valamint a másik orosz csapat 2. lett Div 6-os csoportjukban. GiB felállása:
Scoutok: Sixt, guf
Soldierek: rape, n1ven
Demoman: v3ktor
Medic: OdriN

Végül, de nem utolsó sorban, és talán nem túlzás, ha azt mondom ,hogy a legígéretesebb csapat a The Last Chance, akik nemrégiben alapultak, ám ettől függetlenül nem véletlenül kerültek Div 5-be.
Az ő felállásuk:
Scoutok: mvrck, Flick
Soldierek: Lowász, vakuljmeg
Demoman: PingWIN
Medic: Oggy
PingWIN nagy örömére a csoportjukba csak finnek és oroszok kerültek. Legnagyobb megdöbbenésem, hogy az Ysvätät United-nél fellelhetünk egy King Pave-et, aki anno a CKRAS-szal játszott premier div-ben, ugyanebben a csapatban van több Div 4-ben tapasztalt játékos is. Nagy ellenfelük lehet még a disconnected, akik 3 szezon óta vannak együtt, és előző szezonban is Div 5-ben indultak, valamint a szintén finn Dinoraur, ahol több Div 3-as játékos is van. Elég viccesek ezek a csapatok, ugyanis nem lehet tudni, hogy a Div 3-as/Div2-es/Prem div-es játékosok mennyire dobnak meg egy ilyen csapatot, offclassolnak-e, vagy sem...

Szóval így áll S19 a magyarok szempontjából. Hajrá-hajrá!

1 megjegyzés: