2014. szeptember 5., péntek

Logjam kupa! /S19 rémálma!/

Ez egy igazán jó szokása etf2l-nek, hogy az új map-nek készítenek egy úgymond felkészítő kupát /lásd előző szezon turbine/. Ezúttal cp_logjam kupa lesz, tehát aki eddig még nem játszott rajta és gyakorolná, akkor itt a lehetőség!

Először is, egy 5cp map-ről van szó, amit a drágalátos amerikai Hyce készített. Saját véleményem szerint az eddigi összes szezon map-jeit nézve ez a legrosszabb, ezután cp_taxmaxx is álom lenne. A middle pont akkora, mint egész gullywash, ezen kívül vagy 20 járható útra kell figyelni, mind 2., 3. és utolsó ponton. Maga a map annyira nyitott, hogy 2 perc kell, hogy kiérjen a scout, valamint az Escape plan-nek is búcsút inthetünk, ugyanis a roamer rollout olyan gyors, hogy a medic nem tudna kit healelni... Ez a map egy vicc... De hogy érezzétek ti is a kínom, egy-két képet is kirakok a map-ről:

Középső pont.
2. pont, a legújabb verzióban már volt egy két változás.
Utolsó pont.
Nem mondom, hogy a tetves kurva anyját a kedves Hyce-nak, mert nem ő a hibás, hogy ostobák az etf2l adminok és beteszik a map-et. Ez a map esetleg jó lenne Highlander-ben, de nem 6v6-ban! Még fy_iceworld is sokkalta jobb lenne 6v6-ban ennél...

A kupáról:
Szeptember 12.-éig, péntekig van lehetőségetek jelentkezni. A kupa csoportköre 14.-én vasárnap kezdődik, a procedúra az előző, turbine kupához lesz hasonlatos, azaz:
A csoport első körös meccse 20:00-kor kezdődik, és mivel fél óra a map, lesz még 15 percetek a következő csoportmeccsig, ami 20:45-kor kezdődik, majd a harmadik kör 21:30-kor.
Ha esetleg továbbjuttok a csoportból, akkor 16.-án, azaz kedden lesznek a kieséses meccsek, a meccsek ideje ugyanúgy fog zajlani, mint a csoportkörben.
Ha esetleg a csoportkörben holtverseny alakul ki, akkor 15.-én 20:00-kor kell lejátszani a selejtezőt.

A csapatok elosztása újfent bracket rendszerben lesz, jelentkezésnél az általad választott Div-et kell megjelölni.

Remélhetőleg minél több magyar zászló lesz majd a csoportokban, mindent bele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése