2014. augusztus 31., vasárnap

Miért nem értjük már meg?! Highlander cikk!

Nemrégiben leltem rá egy faja kis recruitment posztra, melyben a magyarok megint csak nagyképűen képzelik el a maguk kis skilljét. És miért is lepődtem meg, amikor a csapatban megláttam Spaghetti, Ares és Afirax nevét (Sceener is magyar, bár őt még nem láttam megnyilvánulni ilyen téren). És ki más hiányozna, mint Birdy, remélhetőleg ő is feltűnik a láthatáron.

Ez a csapat nem más, mint a Legal Factory Tactics, akik bizony Div 3-ba szeretnének menni. Ám mivel támasztják alá ezt a Div 3-as skillt? Az ég adta világon semmivel. Ha megnézzük a csapat tagjait, jól látható, hogy még csak messziről sem láthatták, vagy tapasztalhatták nemhogy a div3-as, de még a div 5/4-es környezetet sem. 

Miért hisszük azt, hogy ha pluszos statunk van pubon már feljebb valóak vagyunk?! Miért nem lehet kicsit magunkba nézni és az igazat bevallva jelentkezni Div 6-ba?! Nem szégyen ez, egyáltalán nem az, egy tök kezdő csapatnak ugyanis ott a helye. 

Az már csak hab a tortán, hogy Spaghetti csapatváltása miatt a folyamatosan fejlődő wS-nek most spy-ra van szüksége, hogy következő UGC szezonban is felállhassanak (ezúttal Steel-ben) és újra playoff tájékára jussanak. 

És ha már HL hírek, az RB és a Squid Squad megpróbál egybeolvadni, így egy erős csapatot alkotva próbálják majd meghódítani Steel-t, de hogy ennek mennyi a megbízhatósága, azt még nem tudom. Valamint újabb HL csapat került a közszférába, lehetséges, hogy a Black Sun név is feltűnik majd 1-2 ligában. 

Végül Alfa és az Otherworld újabb szervezkedésbe kezdett, jelenleg is fut a közvélemény kutatás, miszerint milyen formációban lépnétek fel egy esetleges TF2 Lanon. A kérdésre az alábbi link-en szavazhattok. Jelenlegi állás szerint a 9v9 76%-ban vezet. De mi is lehet ez a nagy LAN-os kérdés? Talán beindul Magyarországon a TF2-es lanok ideje? :o (Najó, ezt azért nem hinném.)
Szavazzatok minél többen, és figyeljetek a további hírekre!

61 megjegyzés:

 1. Afirax elpicsázta Tseinit. Az a fragmovies tseinit. http://logs.tf/437376?highlight=76561198049661085 Log bizonyítja... Bár mondjuk egy 8 ember által leinfózott sniper-t counterelni nem nagy szó... Szóval egy ts beszélgetés alatt elmondta Ares, hogy minimum div 2 Afirax de div 1 a normális... Azt pedig, hogy ők div 3 ban indulnának kifejezetten tagadja Ares hiszen ők az ETF2L adminok sorsolását veszik figyelembe. Ez a beszélgetés magyarul hangzott el miután megkérdeztem a mumble-n egy angol csapattársukat, hogy milyen div-re számítanak, büszkén kijelentette, hogy Silver. Ares megkapta a maincaller címet. Amúgy véleményem szerint Ares ilyen hatalmaskodó 5 éves szintjén áll az egész klánban. Amikor mást kérdeztem mumble-n vagy ts-en akkor egyből ő válaszolt... Viszont! Rajta kívül Spagó és Sceener nagyon nagy formák Afirax-ba vagy ego de amúgy ő is értelmes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tehát azt, hogy Afirax div 3, azt egy egyszerű gyakorló meccsre alapozzuk? Na ne vicceljünk már, mennyiszer el lett mondva ez, mennyiszer pofára estek már azok, akik gyakorló meccsen vertek div3-at és div 5-ből sem jutottak ki... Majd ha liga eredményeket mutogattok így logokban, akkor azt mondom, igazatok volt, tévedtem, addig meg nem kell magyarázkodni ostobaságokat. Van egy demom, ahol airshotoltam egy prem divest, akkor én most prem dives vagyok? Ne vicceljünk már emberek... ez nem az óvoda bassza az ég. /Ennek a nagy része nem neked szólt Predi!/

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Nyugi, nyugi, nyugi. Az enyémet is.
   :)

   Törlés
  2. Aki elírja a saját skilljét, az ne várjon többet. :3

   Törlés
  3. nem akarok itt nagyon KAKTUSZKODNI de hát azé mostan hát na hát tudod te azt na (vagy nem?)
   vicces, hogy pont az szól be nekünk aki bonkkal rohangál upwardon mint egy seggretardált, ezzel egyáltalán nem hátráltatja az enemyt, és még a medic rád is rakta az übert amikor aktív volt bonk.. gg
   nem pusholod a cartot eleget, helyette a heavy és a medic pusholja, végig pörgetve a minigunt hátha jön egy nagyon veszélyes div6 kém, amit a pyronak kéne elintéznie a kombó körül.. félre ne értsetek, mindenki feladata a spycheckelés. szegény demo medic nélkül pusholt be a házba úgy hogy senkise segített neki, végülis minek is, ő csak egy demoman... sniper pofájába ugrálsz (ami kurva zavaró neki) és dobálod a szarjaidat, csodálkozol ha leszed az enemy sniper..
   a skill lvlről annyit, hogy akit annyira nagyra tartotok, tseinit.. na ő div4-ből (vagy 3? mindegy is, szarok rá, mindként variációba a hibát fogjátok keresni) repült div1-be.
   haveromat sniper cup után meghívták prembe, de nem fogadta el mert akkor még úgy volt hogy abbahagyja tf2-t
   hogy honnan tudok ilyenekről? mert engem szeretnek a normális, intelligens emberek :)
   ennyi elég elsőre, majd ha legközelebb írtok rólam akkor majd írok rólatok hibákat

   Törlés
  4. Annyit esetleg még leírhatnál, hogy miről beszélsz, az még esetleg sokat segítene. Ha meg már itt a faszméregetés a tét, akkor elmondom, hogy mikor komolyabban foglalkoztam a TF2-vel, akkor Div 3-ban 3.-ak lettünk HL-ben, valamint Div 2-be jutottunk 6v6-ban. Mindkét csapatnak aktív tagja voltam. Erről ennyit, egy-két pubról felkapott kis ficsúrok vagytok, akik nem tudnak szembenézni az igazsággal, és ilyen baromságokon kezdtek pampogni, mint név elírás, meg pár gyakorló meccs. Ha majd fele annyi kompetitív múltatok, vagy eredményetek lesz, mint nekem, akkor esetleg elfogadom a magyarázatotokat, addig meg arra törekedjetek, hogy elérjétek a TF2 korhatárát, azaz a 16 évet.

   Törlés
  5. És nem tudom ki az a Tseini, nem tudom miért dobálóztok ezzel a névvel.

   Törlés
  6. Amúgy csak egy kérdésre válaszolj: téged miért érdekel, hogy milyen div-be akarunk menni? (Hangsúlyozom: AKARUNK, még nem vagyunk ott, majd meglátjuk, ez csak egy TERV.) Mármint igazából hozzád se szóltunk, alakítottunk egy csapatot, amivel ha csak lehet el akarunk jutni valameddig nem csak steelben hülyéskedni 10 szezonon át. :) Egyébként is, ez a mi magán ügyünk, hogy a csapatunk mit, mikor, és hogy csinál. Csak mert a kis lelkedet valamiért bántja (de most komolyan, miért?), hogy néhány magyarnak az a terve, hogy magasabbra jut mint a csapatod, attól még nem kéne így berágni pár idegenre, akiket még játszani nem láttál. De most jól kicsesztél velünk, mert megírtad a véleményedet egy blogon. Bár őszintén szólva nem izgat különösebben, hiszen nem magyar csapat vagyunk, tehát hidegen hagy, hogy mivel eteted a bulvárt olvasó népet.
   Pár magyar úgy döntött, hogy megpróbálja egy erősebb divisionben, erre mit kapnak? Irigykedést, szidást, utálatot. Gratulálok magyar TF2 közösség, megmutattátok, hogy mennyire vagytok támogatóak.
   :)

   Törlés
  7. "addig meg arra törekedjetek, hogy elérjétek a TF2 korhatárát, azaz a 16 évet."
   :DDDDDDDDDDDD

   Törlés
  8. megint egy tökéletes példa az átlag (primitív) magyar mentalitásra, ha már nem tudnak mással támadni minket, jönnek az életkorral
   hálistennek PH!-n már kinőttünk ebből, lehet normálisan fórumozni úgy hogy senki se hozza fel az életkort.
   megsúgom, hogy az életkor még mindig nem egyenlő azzal hogy az illető mennyire életképes, intelligens, stb..

   scener +1

   Törlés
  9. Scener, ha nem érdekelne, akkor nem irkálnál ide, mint valami megvadult fábaszorult féreg. Ez a cikk megint csak arra utal, hogy az 'átlag (primitív) magyar mentalitás' végett van, aki annyira felhype-olja saját skilljét, hogy azzal kivetkőzik saját magából. Felőlem játszhatod a sértődötted, mondogathatod, hogy mi irigykedünk, és szitkozódunk. Felőlem aztán nyugtatgathatod magadat ezzel, ha ennyire nem látod a fától az erdőt, nyugodtan fogd rám a dolgot, ne nézz szét a saját házad táján.
   Afirax, teljesen igazad van, te már az életkorod nélkül is szépen leírtad magad. Ha jól emlékszem az NC csapatnál is megnyilvánult a modorod, mikor azt mondtad, hogy: wS-es faszlámákkal nem játszol együtt, nem tudom, hogy szó szerint így volt-e, kérdezd meg barátodat, Sphagettit, hátha emlékszik a dologra. Szóval ennyit az általad említett magyar mentalitásról. Sphagetti meg már az egyik tf2.hu-s cikknél leírta az intelligencia szintjét, kor ide vagy oda. Scener még valamennyire tartja a sarat, bár erősen fogynak alóla a kapaszkodók, még egy-pár komment és valszeg ő is pont beleillik majd abba a csapatba. Sok sikert nektek div 3-ban.

   Törlés
  10. játszottál már ellenem? nem. láttál már játszani? nem. rákattintottál már valaha a youtube csatornámra? nem hiszem. sok div1-2 játékos szerint div1-2 szinten vagyok? igen.
   ha meg én nem vagyok div1-2 sniper, mint tseini, akkor mutass nekem jobb snipert
   ha mi nem vagyunk div1-2esek, AKKOR MILYENEK A PREM SNIPEREK SZERINTED?
   "Ha jól emlékszem az NC csapatnál is megnyilvánult a modorod, mikor azt mondtad, hogy: wS-es faszlámákkal nem játszol együtt, nem tudom, hogy szó szerint így volt-e, kérdezd meg barátodat, Sphagettit, hátha emlékszik a dologra."
   itt vagy valami hazugságot kaptál, vagy kibaszottul szar az emlékezeted, mert én ilyenre nem emlékszem. más csapat előtt sose mondtam egyik csapatról se semmit, mert nem vagyok gyökér

   ui: scener kérdésére nem válaszoltál, illik a kérdésekre válaszolni. ja bocs, hogy de magad se tudod a választ
   én is leszeretném írni az intelligencia szintemet
   mint ahogy múltkor valami ws heavy intelligenciát tanított nekem :(((
   és minden mondatod megtámadható, mert nem gondolod át amit írsz

   Törlés
  11. http://imagerz.com/QBYTDktvAwMDAlMcFQVQ
   ezen a mai napig.. áhh hagyjuk, úgy is belém kötsz valami faszsággal aminek semmi alapja nincs

   Törlés
  12. Nem tudom feltűnt-e, de azért írtam ide, mert kíváncsi voltam, hogy még is mi okból orrolsz ránk ennyire.
   De hát megkaptuk a választ: azért mert valamiről szólnia kell a cikknek. És ugye miért is ne lehetne egy cikkért olyan embereket csesztetni, akik hozzád se szóltak.... Ja de igen, Predatorral puszi pajtások vagytok és ez a minimum amit megtehetsz érte.
   Érdekel-e engem ez az egész? Ha jobban megfigyeled, akkor ezelőtt évekig távol tartottam magamat a magyar közösségtől (retardáltakat találok az aluljáróban is). Pár hete gondoltam azt, hogy a közösség már alkalmas arra, hogy érdemes jóban lenni az ott lévő emberekkel. Tény, a hülyeségből kevesebb van, de mindet felváltotta a rosszindulat. Kár érte, megyek sírok a sarokban. Egyébként nem értem, hogy miért lenne a kommentem megvadult, bár tényleg különbözik a tipikus magyar beszélgetésektől.
   "AZ ANYÁDÉRT NEM HEALELSZ TE K*CS*G!"
   "RÁNÉZÉSRE F.S SNIPER VAGY TE KIS P*CS, MENJ VISSZA BARBIZNI." - Predator 2014
   Ui: másnak is feltűnt, hogy Sphagetti csak azóta lett szemétláda, mióta otthagyta a wS-t? :)

   Törlés
  13. Az első bekezdésedre nem is akarok válaszolok, megint csak az nyilvánult meg, mennyire is egosita vagy, pont ahogy a cikk is erről szól. És ezt pont úgy próbálod beállítani, hogy én vagyok a gonosz kis geci, aki ezt a szemedbe vágja, pedig nem igaz. És igen, játszottam ellened, bár nem kompetitívben. Az, meg hogy lobbyról meg gyakorló meccsekről csináltál pár videót, az megint csak az én igazamat mutatja, hogy pár lobby-n volt egy-két jó frag-ed, vagy gyakorló meccsen. Megmondtam nem? Ha majd lesz kompetitív eredmény, amit te felmutatsz nekem top csapatok ellen, akkor majd seggedben érezheted a nyelvemet, addig meg csak lapulj a szőnyeg alatt, mert az ilyen alja oda való.
   Scener kérdésére tudod miért nem válaszoltam? Mert ha elolvasta volna, hogy miről szól ez a blog, fel sem tette volna a kérdést. Ezen gondolkozz el kicsit, aztán majd írj újra, ha érdemesnek és elég rátermettnek érzed magad ehhez a témához.
   És végül ez a wS-es dolog chatlogból lett bemásolva nekem, szóval vakarhatod a seggedet ide vagy oda, ez egy megtörtént eset.

   Törlés
  14. Scener, te most tényleg ennyire nem érted a dolgot, vagy csak gondoltad felhozol egy ilyen Pr3datoros témát, aminek az ég adta világon semmi köze a cikkhez? Nem is értem komolyan, nem szúrja ki a szemedet a válasz a kérdésedre? Nem mondtam már el elégszer a dolgot, vagy csak én vagyok tökkelütött, hogy azt hittem, hogy elég egyszer elmondani a dolgot?!

   Törlés
  15. na jó
   te tényleg menthetetlen eset vagy :D
   pont olyan mint amikor egy retardált 1200w-s codegenre akarsz rákötni egy gtx 680 sli-t meg egy tuningolt sandy i5-öt(amit ráadásul nem ő tuningolt), merthogy ennyi meg annyi wattos és a vga dobozán feltüntetett fogyasztás jóval kevesebb mint amit a táp letud adni.. a gyártó gondolt arra hogy ilyen hülye userek kezébe kerülhet a vga, szóval jóval többet írtak minimum követelménynek
   http://cdn.powerlab.vn/home/wp-content/uploads/2010/05/Codegen-1K2_5.jpg
   na, pont ugyanez van veled is, csak más témába
   nem fogod fel amit írunk, összevissza jössz a butábbnál butább érvekkel, amikre magasról szarunk és ezt nem veszed észre (jaigen válaszolunk rá akkor már nem szarjuk le)

   i aint got time for this man
   im out
   :)

   Törlés
  16. highlanderbe mióta számítanak amúgy a divek? pont annyira stabilak ezek a szarok ott, hogy a sok sniper,pyro,spy etc lószar kaszt spammer emberkék 2-3 diveket ugrál fel. mi a fasz??? tf2izded*

   Törlés
  17. LOOL Csak most látom hogy én már leírtam intelligencia szintemet. Gratulálok, nem is tudom hogy gondoltam hogy beszólok a tökéletes és mindent tudó Gyula úrnak. A kurva anyámat.

   Törlés
  18. "És aki ezzel a véleménnyel vitatkozik, az vagy nem ismeri a játékot, vagy (már bocs) elég nagy nyomorék. :P" Ilyen érv mellett szerintem eltörpülsz.

   Törlés
 3. ha 9v9 lan lesz 6v6 helyett én felvágom az ereimet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is örülnék egy 6v6-nak szívesen tiszteletemet tenném:) Tessék szavazni a 6v6-ra.

   Törlés
  2. talán még én is hazamennék egy nagy lan kedvéért, ha 6v6 lesz
   de sajnos nem fog megtörténni ;___;

   Törlés
  3. csak hogy megőrülhess Cali szerverekre tegnap este megcsináltam a szavazást :)
   MOTD-ben bedobja, mondjuk én a 6v6-ot előre raktam...

   Törlés
 4. Azért az igen vicces hogy egy olyan ember beszél a nagyképűségről akinek olyan barátai vannak mint rape meg dvd. Olyan klántársai mint sixt meg bherg. És az is teljesen rendben van hogy beálltok egy csapatba pubolni, és írni a rendkívül "vicces" beszólásokat. Aztán meg lehet irkálni hogy mennyire utáljuk az ilyen embereket, bort iszik, vizet prédikál.
  Te is ugyanazokat csinálod mint amiről írsz, csak ugye a saját szarod kevésbé büdös.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon jól beszéltél, annyi különbséggel, hogy én letettem valamit az asztalra ennek az érdekében. Csupán ennyi volna a különbség, legyen az kompetitív játék, vagy régebben a közösségfejlesztés. Csak hogy tudd, ez a blog azért jött létre, mert elegem volt az olyasfajta elmeroggyantakból, mint a fentebb említettek. Ha megy már itt a szarkeverés, legyen valami anyag a miheztartás végett.

   Törlés
  2. Nem értem mért kell más klánhát fikázni ,most komolyan jó esne neked ha tiedet fikáznák?Amúgy meg mondj olyan magyar csipát aki afirax közelébe van , na hallgatom ? szerintem nincs.....

   Törlés
  3. Nem tudom ki vagy, de az ilyen határtalan ostoba kérdésre nem válaszolok, ugyanis az egész beszélgetés erről szólt, ha nem vetted volna észre.

   Törlés
  4. És még szerencsétlen Bherget is belekeveri..... MIT ÁRTOTT Ő NEKED?

   Törlés
 5. A közösségfejlesztésért hatalmas respect, nekem nem lett volna erőm hozzá. A gond az hogy te is belebuktál ebbe, mint sokan előtted. Ez is kezd a bunfiféle hunforstresszé változni, pedig írásaid alapján értelmesebb vagy nála.
  A kompetitív játék igencsak túlértékelt, a f2p miatt a div6/5 csapatok egy pubon játszó társaság szintjén van, a magasabb divekbe is elég ma már 1-1.5 év 6v6 tapasztalat(highlanderben meg aztán főleg). De ez csak az én véleményem.

  Ha pedig mindenképp elmeroggyantakról szeretnél írni akkor ajánlom figyelmedbe a cali szerver adminjait(és nem feltétlenül a ragebanoló zsirmóra gondolok.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt azért így nem mondanám, hogy belebuktam volna. Aki még érdemes rá, annak még most is segítek, de aki úgy jön be a community-be, hogy 'aki nem ért velem egyet, az nyomorék', azokkal nem fogok jópofizni. Az, hogy a tf2.hu-t 2 év után abbahagytam, az pontosan az ilyesfajta emberek miatt volt, de végülis talán igazad van, mondhatni, hogy belebuktam. Mert miért is kéne eltűrni olyan embereket, akik csak úgy egyik pillanatról a másikra előtűnnek semmiféle tapasztalattal vagy eredménnyel és kioktatnak bárkit, anélkül, hogy ők bármit is tettek volna. Amíg vannak ilyenek, addig kellenek az olyan cikkek, amik valamelyest talán bűntudatot ébresztenek az ilyenekben, bár ahogy látom Afirax-nak nem sikerült belátnia a lényeget, sem a kommentelők 4/5-ének. És sajnos itt az a cikk, ahol láthatod, lehetsz akármennyire is értelmes, lehetsz akármennyire is meggyőző (gondolok itt szaszára), az ostobaság akkor sem fog engedni (lásd Sphagetti hozzászólásait): http://www.teamfortress.hu/content/2013/07/09/Nagy_frissites_kozeleg_-_fegyverek
   És ha az értelem nem segít, akkor le kell süllyedni bizony.

   És így a Cali dologra térve, annyit mondanék csak, lehet ezt meg azt mondani az adminokra, a Cali szervereknél nem fog senki sem jobb szervert találni, és ez pont, itt nincs vita. Vannak itt más próbálkozások bőven, de configolásban sosem fog felérni odáig egyik sem.

   Törlés
  2. nem értem miért baj hogy ragebannolok...

   Törlés
  3. "semmiféle tapasztalattal"
   vegyél fel
   bármikor szarrá verlek téged vagy a csapatodat
   mehet scrim is :)

   Törlés
  4. Nagyon sajnálom, hogy még ennyi szájtépés sem után jutott el kicsiny agyadig mire megy ki ez az egész.

   Törlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

   Törlés
  6. Köszönöm Afirax te fosmócsing!

   Törlés
  7. >az arcom, amikor egy kizárólag 6v6-os emberekből álló mix elverné őket highlanderben
   nincs arcom
   de mivel buta fosok vagytok, vállalom, hogy leszervezek egy mixet és jól elpicsázunk benneteket

   Törlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

   Törlés
  9. Afirax, te tényleg nem érted ezt az egészet, igaz? Az a baj, hogy te tényleg nem játszod meg ezt az ostoba szerepet, amit itt mutatsz. Sajnos te tényleg ennyire együgyű vagy, és ezen felül még trágár szavakat is használtál, amiket nem fogok megtűrni egy kis szőnyeg alól előbújt senkitől, pláne nem európa legjobb sniperétől... nevetséges, majd szezon alatt ha lesz valami érdemleges történeted, akkor kinyithatod a pofádat, addig törölni fogom minden válaszodat.

   Törlés
  10. :DDDDDDDDDDDD
   feldobod a napomat :D

   Törlés
  11. Nagyon szívesen:
   "i aint got time for this man
   im out"

   Törlés
  12. elnézést
   bocs hogy ezt mondtam és utána felnéztem írni pár szót
   istenem mit tettem

   Törlés
 6. Válaszok
  1. ^

   Ilyen jót rég nem kacagtam egy ehhez hasonló középszerű drámán. Majd elválik, azért sok sikert a feltörekvőknek, szezon végéig azért spóroljatok az "észérvekkel", akkorra lesz is alapja a másik fejéhez vagdosni azokat.

   Törlés
 7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 8. Wow... Én nem is értem... Ezen az egyetlen poston több comment van, mint az egész blogon, és minden csak egy olyan dologra amihez szerintem a jelenlevők 90% semmi köze az egészhez és gondolom fájna, hogy egy ilyen oltóbulit kihagyjon.
  Hozzászólni nem szeretnék, igazából csak annyit, hogy a blogot ugyanannyira élvezem, mint régen. Humorosan jelent ki igaz tényeket, és ha valami történik a TF2ben azt tudom, hogy itt megtalálom. Szerintem n1vennek is elég szórakoztató lehet a sok beszólogatós commentet olvasni/írni, de mégis időpazarlásnak tartom... Semmi értelme nincs veszekedni, olyan jelentéktelen dolgon, mint ez :)

  Overall: Humoros, érdekes, és mégis tényeket közlő blog.

  Keep up the good work :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csodálkozol? Ezzel a divX (X egy szám ami kisebb, mint 6), amit valós eredmény nélkül bejelentenek emberek minden féle valós letett eredmény nélkül, persze, hogy ráugranak, mivel nem ez az első ilyen... (ld. hunfrorstressz)

   Törlés
 9. Furcsa...én csak játszani járok fel. O.o Kikapcsolódni. De aki komolyabban akarja venni attól szerintem elvárható az ami minden "sportolótól" (ha már e-sport a TF") amit úgy hívnak alázat. Alázat a játék, a csapat, a néző közönség és a magad no meg ellenfeleid irányába. Mindenkinek tisztában kéne lennie azzal mennyit ér a pályán és mennyi fejlődésre/nem fejlődésre van szüksége. Mondom én csak szórakozni járok fel, csupán szerettem volna egy normális hozzászólásban elmondnai, hogy aki "prof" szeretne lenni, annak változtatnia kell a hozzáállásán. :)

  BTW sok sikert azért. :)
  U.I.: széjjel röhögtem magam így munka közben a posztokon. :D

  VálaszTörlés
 10. Amúgy mekszről is lehetne írni egy-két cikket hogy mekkora az egója, és itt arra gondolok hogy pubon legkisebb hibát elkövetem, beszól, s ha visszaszólok még neki áll följebb. Lehet hogy nem ismerem eléggé, csak nem tudja felfogni, hogyha mentálisan rombol valakit, akkor a játékban is szarabb lesz, mert nem a játékra hanem sokkal inkább a veszekedésre figyel.

  VálaszTörlés
 11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés