2014. augusztus 4., hétfő

A várva várt képek!

 Szóval, a dolog azért húzódott idáig, mert PingWIN kicsit belenyúlt a képekbe, reméljük észreveszitek a dolgot, nem nagyon látszik, hol lett beleszerkesztve, de az éles szeműek észrevehetik a dolgot.

Tehát, az első kép, amin még mici ujjlenyomatai is láthatóak, igen, azon a Heinekenes dobozon.
Azért írok egy sorrendet hogy is volt a gép felállás, bal szélen Szalonna és a gépe, mellette ült mici egy ideig, majd én, PingWIN, ez volt a hátsó sor, PingWIN mellett az asztalfőn Lowász, majd a közelebbi soron Zsirmo, végül bal szélen lent Somi, és senki ne higgye, hogy Somi vizet ivott, az ott 90 fokos etil alkohol, azt mondta, hogy ő nem adja ennél lejjebb. Valamint PingWIN azért nézi Zsirmot ilyen árgus szemekkel, mert ekkor derült ki, hogy 'W' helyett Zsirmo a jobb egér gombbal megy előre. Ez a felvilágosítás olyan erővel csapott a gyomromba, hogy azt hittem a hátamon jön ki. Az is kiderült, hogy Sominak és nekem volt a legjobb egerünk, és az is, hogy Szalonna nem egérpadon, hanem egér szőnyegen játszik, ugyanis maga a szőnyeg beterítette volna nem hogy otthon az egész szobámat, de valszeg a fél lakást is. Végül ott volt még Lowász billentyűje, ami egyben zongoraként is funkcionált, minden egyes csapásra egetverő hangokat hallatott magából a billentyűzet.

A következő képen jól látható, hogy a várva várt Dota 2 esemény, a The International 4 mennyire is izgalmas volt:

No igen, egy kis magyarázat, Zsirmo tényleg meztelen volt, Somi épp azon ámuldozik mekkora is van Zsirmonak, a túloldali kanapén pedig PingWIN-nel ekkor fogyasztottuk el a Jameson whisky-t, és épp megkezdtük a kanapéról való lefolyásunkat. Végül Szalonna karja is jól látható, mely épp a habszifon felé nyúl. Szóval igen izgalmas volt az a TI4 döntő.

A Jameson whiskey cimkéje! :D


Maxi, a vérpuli, azért maradt ilyen kicsi szegény, mert kiskorában seggbekúrta egy küklopsz nyúl, azóta megállt a fejlődésben.

A házigazda, azaz Lowász.
Végül, de nem utolsó sorban, Szalonna a patronharcos!
Az ok, amiért 15 fps-sel is lehet pyro-zni.

3 megjegyzés:

 1. Soha életemben nem aludtam olyan jót! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a Jóbarátok rész mindig is emlékezetes marad. :D

   Törlés
  2. Neked és PingWinnek megvolt az esélyetek, hogy hasonlóan jót szundikáljatok egymás karjaiban mint anno Ross és Joey. :D

   Törlés