2014. július 16., szerda

Nations Cup-ok!

2 napra sikerült netközelbe kerülnöm, így megpróbálom gyors bepótolni a lemaradást! Először is a 6v6 Nations Cup:

Luigi lett újból a kapitány és a csapatot elnézve most sem lesz huzamosabb változtatás a csapaton, a nagy kérdés megint az lesz, kik lesznek a soldierek?
Scoutok: Kacsa, bunny
Soldierek: Luigi, peso, mici, falqon, manhunter, sajtos, Sült
Demoman: PingWIN
Medicek: zhoxk, SaM, Zyan

A csoport, amibe kerültünk nem éppen egy zsenge kis séta lesz, ugyanis dánia, izrael, és az észtek lesznek ellenfeleink, bár az izraelek közt nincs ott a régi prem réteg, azonban így is találhatunk egy-két erős játékost. Valamint a dánok majdhogynem egy-az-egyben a LEGO csapat tagjaiból tevődnek össze, ha jól emlékszem volt erre egy szabály, hogy egy csapatból max 4 vagy ember lehet a válogatottban, nem tudom, hogy él-e még, majd kiderül. Végül az észtek, akik ellen a legnagyobb esélyünk van, remélhetőleg ellenük biztosan várható a 6 pont.

Mit gondoltok, ideje lenne a válogatottban a vérfrissítés, vagy jó ez így, hogy a csapat magja még mindig a Redstars-ból tevődik össze?

Aztán a Highlander válogatott már megszerezte első 3 pontját!! Mégpedig az ősrivális románok ellen, hehe. Sajnos a másik 3-at ők happolták el, de azért így is szép eredményt értünk el, tekintve, hogy a románok majdnem teljes lineup-ja aktívan részt vesz etf2l Highlander szezonokban, és legtöbbje Div 5 felett (mármint alatt, 4, 3 így értve).
Előző ellenfelektől, az oroszoktól és angoloktól sajnos kikapott a magyar válogatott, és ami azt illeti elég könnyed menet volt a részükről.
Egy meccs van vissza, mégpedig a szintén szomszéd szlovének ellen, ők kikaptak a románoktól, így tőlünk is elvárható a győzelem, hajrá srácok!

6 megjegyzés:

  1. Szerintem nincs jelentősége, hogy RedStars vagy más csapatból vannak az emberek, mert szerintem te sem tudsz javasolni más emberkéket, akik tettek is le valamit kompetetívben az asztalra (legalábbis csapatként biztosan nem)

    VálaszTörlés
  2. Nem, de nem is hívtak. Igazából nekem lenne annyi eszem peso-val ellentétben, hogy vissza is utasítanám, tekintve, hogy vannak nálam sokkalta jobbak.

    VálaszTörlés