2014. július 18., péntek

MTF2LK végszó?!

Úgy gondoltam előző cikkbe teszem be, de mivel jó interjú alanyom volt, így tovább faggatóztam, így ennek a rövid interjúnak új cikk dukál. Tehát Pr3dator, az mtf2lk cikkírója és a RyD medic-je volt az áldozat:

n1ven: Először is, mi történt mtf2lk-val? Kaptam egy hírmorzsát, miszerint Birdy végleg befejezi, mi is történt itt?

Pr3dator: Nos igen. A mtf2lk szerkesztőségében négyen voltunk Birdy, Ares, Keni és én. Birdy hagyott nekünk egy búcsúlevelet, hogy abbahagyja tf2-t nem in-game okok miatt és az oldalra a legújabb frissítéseket feltette szóval megadta a technikai hátteret. Ha valami probléma adódna akkor én el tudom érni és akkor megoldja az oldallal lévő problémákat. Amikor ezt megtaláltam, mármint búcsúlevelet, akkor Keni nyaralt és Ares meg alapból inaktív volt. Tulajdonképpen kihalt az oldal mert se én, se Keni nem folytattuk úgymond azt amit elkezdtünk. Cikkek nem mennek ki (úgy is gyorsabb vagy :D) és így tényleg azt látjátok, hogy az oldal inaktív/kihalt. A háttérben viszont ha minden jól alakul akkor lesz egy nagyon nagy dobbantás, ami MTF2LK alatt fog futni és ha beindul akkor nagyon nagy hype-ja lesz, de erről még nem most.

n1ven: Úristen, ilyen erős csalit elém vetsz és azt hiszed megúszod szárazon?! :DD Najó, tehát azt mondod még ne temessük az mtf2lk oldalt?

Pr3dator: Nem ezt mondom. A mtf2lk-nak kimondatlanul de vége van. Egy ilyen utóflash lesz amiben egy tf2-s project fog futni mtf2lk színei alatt. Tulajdonképpen ennél többet nem mondhatok.

n1ven: Másik nagy téma a Rage your Dream, mi történt, mi lesz a jövője?

Pr3dator: A RyD két részre szakadt. Darktoxin, Keni, apokr1f és Blenar, Killl93 és jómagam. Toxinék alakítottak egy új klánt. Div 6 ban indulnak egy elég ütőképes lineuppal, amivel szerintem végigwipe-olják a csoportjukat. Mi pedig beolvadtunk a LL-be mint vérfrissítés/régi dolgok visszahozása. Blenar az éppen távozófélben lévő ETAG helyére, Killl93 Syrette és én pedig Komcsi helyére térek vissza. Syrette és Komcsi természetesen sub marad. Amennyiben jól tudom Keniék lineupja pedig Keni, bherg scout; Pixie roam; apokr1f pocket; Darktoxin demo; kakmak pedig medic. Természetesen sok szerencsét srácok és nincs harag a szétválásból csak Killl-el kicsit nyugisabb játékot szeretnénk 6v6 téren, szóval inkább visszamentünk a nyugodtabb LL-hez és Toxinék wipeolnak div 5 ért.

n1ven: Térjünk át a 9v9-re, esélylatolgatás, ki lesz a trónon UGC Iron-ban?

Pr3dator: wRSB.

n1ven: Csak így, ilyen röviden? :DD

Pr3dator: wRSB azaz White Roadside Storm Brewery. Komolyra véve a szót beszélgettem Blackkel és napi kontaktban vagyunk egymással. Úgy számolunk, hogy mi elverjük alsó bracket-et, ők meg felsőt. Az első helyezettel lehet, hogy lesz baja az RB-nek de Black szerint meg lehet őket verni. Mi pedig alsó bracket-et szerintem tudjuk hozni. A következő pályára a taktik már megvan ami elméletileg ütőképes. Mi mindent megteszünk a sikerért. A Roadside a Pubstars és a White stom esélyes. Lineup tekintetében a wS most jó lineuppal fog indulni és a legjobbat reméljük.

Mi is a legjobbakat reméljük, és egy kalappal a Playoff-ban!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése