2014. július 3., csütörtök

Magyarok! Irány a Tt egerekért!

Etf2l bejelentette a 6v6 Nations Cup-ot is, úgyhogy kössétek fel a gatyátokat és kezdjetek faszulni, ti is bekerültök-e!

Elég hosszasan fog zajlani a dolog, majdhogynem októberig elhúzódik a dolog. Július 7.-éig van lehetőségetek jelentkezni kapitánynak, és 8.-án tudjuk meg ki is lesz az. Nagy valószínűséggel Luigi vagy PingWIN, de idén remélhetőleg Linus is feltűnik majd a lineup-ban, ám erre nincs sok esély. Szóval a dolog úgy fog zajlani, hogy S18-as szabályzat.

Az alábbi Map pool egyik tagja kicsit meglepett minket, ez pedig nem más, mint a cp_logjam. Ennek egyetlen haszna van, hogy granary-n csak egyet kell játszani, így máris belopta magát a szívembe ez a map.
  • Week 1: koth_pro_viaduct_rc4; cp_badlands
  • Week 2: cp_badlands; cp_process_final
  • Week 3: cp_process_final; cp_gullywash_final1
  • Week 4: cp_gullywash_final1; cp_logjam
  • Week 5: cp_logjam; cp_granary
ETF2L újfent felkészült volt, a cp_logjam letölthető, ám nem biztos, hogy ez a verzió lesz az NC alatt, így fürkésszék a játékosok, mikor jön ki az új verzió! Muhaha!

Ezek mellett a legfontosabb dolog a nyeremény! Az első helyezett 500 eurót és 6 fantasztikus Tt esports egeret kap, ami mi másra lenne jó, mint macskát dobálni, szerencsére a hosszú zsinórnak a dobás után még vissza is húzhatod magadhoz. A 2. helyezett 350 eurot, míg a 3. 150 eurot kap. 

Kíváncsian várjuk a válogatott felállását!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése