2014. június 9., hétfő

Your 'Dream Team'

Ezzel a címmel indult nemrég etf2l-en egy fórum topic, a lényege, hogy minden fórumozó leírja az általa legjobbnak ítélt 6v6-os felállást. Nos, a sok hozzászólásokon felbuzdulva én is összeraktam egy ilyen dream team-et, és ezt szeretném megosztani veletek:

Scoutok: Fox és kil93
Soldierek: Pennywise és mno
Demoman: Ares
Medic: Birdy

Kil93, akinek a hangjánál már csak a bindjei idegesítőbbek, sajnos csak scout posztra fért be, ugyanis soldierek már így is foglaltak voltak, de nem hagyhattam ki a hatalmas egoja miatt, amivel fordítottan párhuzamos az eszének mértéke. Előszeretettel hibáztatja pubon a csapattársait, és valósággal ujjong, ha végre szerezhet egy killt. Úgy gondolom, hogy 1-1 ilyen ujjongással nagy motivációt és morált válthat ki a csapatból., ezért is tettem be.

Fox, kinek van egy testvére is Doggett. Régebben hülye fejemmel teljesen elvakultan azt hittem az X-akták láttán, hogy ez a páros bizony kurva jó társaság lehet. Spiryt korszakában semmi különösebb gondom velük, az utóbbi időkben azonban valahogy/valamiért a világ ellen szegültek, és a páros közül Fox ad inkább hangot ennek a dolognak, a káromkodások mellett elég gyakori az ellenfél gúnyolása/tauntolása, és ezért tettem őt be, ugyanis ezzel komoly pszihikai stresszt zúdíthat ellenfelére, ami miatt hibákat követnek majd el, ez egy fontos stratégiai pont.

Pennywise. Szintén Fox taktikája alapján őt is az ellenfél idegeinek masszírozására venném be, ebben igen tehetséges. Azonban nagy hátulütője, hogy leginkább a társaira hárít minden egyes hibát, így ezt azzal kontráznám, hogy ő lesz a pocket, így ha meghal a medic, az az ő lelkén szárad, nem a csapatén, ezzel is hárítva az esetleges csapaton belüli kényelmetlenségeket.

Mno: Azt hiszem taglalni sem kell mekkora előnyökkel jár egy ilyen kaliberű játékos. Ha nem lenne elég világhírű játéktudása, ott van még a multigaming-je is, ami szponzorációul is szolgálhatná a csapatot. Ő lenne a roamer.

Ares: Úgy gondolom mindig is nagy előny, ha egy csapatnak van egy felsőbb divíziós játékosa, főleg ha az illető Div 2 szinten van, ugyanis Ares, akár hiszitek akár nem, mindenféle csapat és etf2l/ugc tapasztalat nélkül Div 2-be repítette magát. Játéktudása mellett érdemes megemlíteni fantasztikus kamerakezelését és beszédkészségét is.

Végül de nem utolsó sorban a csapat adu ásza, Birdy, aki szintén Ares után eredt, jelenleg még csak Div 4 szinten van, de valószínűleg ha még egy meccset elvesztenek (a másik 3 után) etf2l-en, akkor már Div 3-ban találhatja magát. 

Szóval ez lenne az én Dream Team-em, remélem tetszett mindenkinek.

/Igen, ez egy szembesítő cikk volt, hogy kicsit el vagyunk szállva magunktól/

5 megjegyzés:

 1. ezeknek az embereknek a háromnegyedéről még csak soha nem is hallottam
  most én vagyok maradi, vagy tényleg ennyire nincs magyar comp scene, hogy ismeretlen játékosokkal dobálózunk?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Miért a blog régebbi posztajiból nem jött le, hogy halott magyar scene?

   Törlés
  2. Torrit, azt ugye tudod, hogy ez a poszt csak arra utal, hogy a magyarok mocskosul nagyképűek? És igazából Birdy és közted nagyon rezgett a léc, ki legyen a kezdő medic. Itt a cikk végi kisebb betűvet írt mondata.
   '/Igen, ez egy szembesítő cikk volt, hogy kicsit el vagyunk szállva magunktól/'

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés