2014. június 27., péntek

Vasárnapi HL meccs emlékeztető, frissítő!

Remélem senki nem felejtette el, hogy vasárnap fergeteges Highlander meccset szervezünk, melyre 18 embert várunk!!

Sok jó visszajelzést kaptunk, és ami még szebb, hogy a 2 napja kiadott poszt óta 2 ember is intézkedett TS ügyben, az egyik Zsirmo volt, a másik devdd, köszönjük a segítséget! 

Szóval hogy is fog zajlani ez az egész? 

  • Először is, tekintve a Nations Cup HL gyakorlást (Ami 7-kor kezdődik.) a mi kis meccsünk 6-kor kezdődik!
  • Gyülekező 5:40-től (Igen, n1ventől) a blog steam group chat-jében. Ha még nem csatlakoztál, nagyon hamar tedd meg!! LINK
  • Ha még nem tetted volna meg, töltsd le a Teamspeak-et! LINK
Group chat-ben kiosztjuk a TS infókat/szerver infókat, szerverre fellépve kiválasztunk 2 medicet (Meg a többi kasztot is kiosztjuk), akik CSONTFŰRÉSZ csatázva döntik el, ki választ először játékost magának. 

A választás menete kasztokra osztva:
Medic első választása Scout, utána Soldier, Pyro, Demoman, Heavy, Engi, Sniper, Spy.
A nyertes medic kiválasztja a számára szimpatikus scoutot, a másik scout kerül a vesztes medichez, majd a vesztes medic választ magának a 2 soldier közül, a nyertes medic-é a maradék, majd a nyertes medic választ magának pyro-t.... és így tovább és így tovább. 

És mielőtt bármi félreértés lenne, olyan nincs, hogy én ezzel akarok lenni, a másik meg amazzal, ahogy a választás hozza, úgy lesz a felállás!

A csapatok elkülönülnek másik TS szobába, és ezután nincs más hátra, mint a játszás! Tehát ne felejtsétek el 17:40-kor gyülekező a steam group chat-ben!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése