2014. június 25., szerda

Vasárnap esti HL meccsek!

Tarts velünk vasárnap esténként megrendezett HL mixeken! Nemrégiben sikerült összeszednünk 9 embert, hogy egy jó kis lobby-ban porba gyalázzuk az ellenfelet, és a mix sikerének hála úgy gondoltuk mi lenne, ha 2x 9 magyar játékos gyűlne össze, és a csapatokat elosztva jó kis meccseket játszunk. Szóval ha úgy gondolod hogy ez jó mókának tűnik, vegyél fel friend list-re (Itt a steam profilom.), vagy kövesd nyomon a blog steam group-jának (LINK) Event-jeit/Announcement-jeit, hogy mikor kezdünk és hova kell felmenni. 

Amire szükségünk lehet: 
- Egy TS szerverre, amire felférünk 18-an, ugyanis a miénk csak 10 slotos, ha valaki tudna biztosítani egy takaros kis TS szervert, azt meghálálnánk. (Azért nem mumble, mert sokaknak nem megy/nem tudják beállítani, valamint sokan rettentő halkak mumon, TS-en viszont úgy hangolsz mindenkit, ahogy te jónak látod.)
- Egy játékszerver, amit serveme.tf-ről könnyen tudunk biztosítani (Van Donator-i címünk is.), szóval ezzel remélhetőleg nem kell majd bajlódnunk.
- A legfontosabb, 18 emberre. Remélhetőleg nem hal ki a lelkesedés és leszünk annyian, hogy egy jó hangulatú meccset össze tudjunk dobni.

Kis ízelítő az első meccsről:

Reméljük sokan másik is kedvet kapnak egy kis 9v9-hez, és csatlakoztok hozzánk! Gyertek bátran!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése