2014. június 16., hétfő

Válaszlevél Birdy irományaira!

Először is, hogy jön képbe Birdy? Birdy annó egy videóval került fel tf2.hu-ra, ahol is Spyke-al és Robival azt pedzegetik, hogy lehetne jobbá tenni a közösséget/public játékszférát. Videó alatt elég sok komment került fel, sokan kissé pesszimistán álltak hozzá az akkoriban még kialakulóban lévő mtf2lk holnaphoz. Az mtf2lk honlap kihirdetése után nem sokkal jött a Winter Cup-ot bejelentő cikk, ami bazsónak hála kapott egy gyönyörű cover képet és egy kissé igénytelen/lehangoló videót. Na mindegy, gondoltam ha bazso beleadta a munkáját én sem nézhetem a dolgot ölbe tett kézzel, felvettem hát Birdy-t hogy segítsek neki. Akkoriban még volt egy 14 slotos OGC szerver is, amit szabadon felhasználhattunk, így azt fel is ajánlottuk a kupára, valamint próbáltam visszacsalogatni régebbi játékosokat, akik többé-kevésbé jelentkeztek is a kupára. A kupa előtt volt egy showmatch, ahol is az öreg tf2.hu adminok/szerkesztők játszottak az mtf2lk 'szerkesztő' gárdájával. Itt mindenképp érdemes megemlíteni, hogy azon kívül, hogy Birdy az mtf2lk tagokat összeszedte, semmi mást nem csinált. Stream/régi játékosok/szerver/hírközlés miegymás, mind én futottam utánuk
.
A showmatch lezárult tf2.hu győzelemmel, de ez most nem erről szól, így ugorjunk tovább. Birdy közölte velem, hogy neki mi a véleménye a kupa szabályrendszeréről, mondanom se kell majdnem sírva röhögtem, miután közöltem vele, hogy ácsi-ácsi, ez nem lesz így jó, ő úgy gondolta miért javítaná ki, hisz ő jobban ért a dolgokhoz. Mondani sem kell az egész kupa akkora káoszba torkollott, hogy az még a negyedszerre megszervezett I. ultiduo kupán sem volt még. Birdy úgy gondolta, hogy ő kiválaszt 1-1 időpontot, ha a csapatok nem beszélik le egymással a dolgot, ha az az időpont nem jó senkinek sem, akkor bizony feloszlik az egész kupa. A kupa bizony fel is oszlott, és a Ghost által felajánlott díjazás sutba ment, hogy kinek a zsebébe, azt valszeg csak Birdy tudja.

Ezután jött Birdy-vel való veszekedésünk, ami arról szólt, hogy Meksz-nek, raider-nek és még ki tudja kiknek elküldözgette a facebook profilomat. Tf2.hu-s beszélgetésünk alatt kiderült, ő nem érzi magát felelősnek az egészért, és hogy én sosem beszéltem vele erről, csak szimplán letöröltem. Nos, tisztán emlékszem, hogy én számon kértem emiatt, ő azzal elintézte a dolgot, hogy nem érdekli a véleményem, ő elküldi annak, akinek ő akarja. Nos, ezen kurvára felháborodtam, és sértődöttségemben töröltem és blokkoltam jó időre.

Következő fejezet, Rape rámír egyszer csak, hogy menjek vele bball-ozni. Még csak nem is tudtam kik ellen, felmentem hát mumra Rape-hez, valamint a szerverre, és nagy meglepetésre AdamXxX /vagy fene tudja mi volt a neve/ már írogatta chat-be, hogy 'dögölj meg imre'. Nos, Adam-ke csapattársa Birdy volt, úgyhogy mondani sem kell, ki taníthatta be erre a jó kis monológra. Elkezdődött a meccs, Rape-pel kegyetlenül elkentük a szájukat, egyetlen egyszer wipe-oltak kettőnket, amikor is Adam-ke berakta magának sv_cheats-el a kritet. 

Ezután jött a NewComers project megrontása. Az igénytelen és magatehetetlen 'tanárok' mutogattak a pubbereknek dolgokat, mondani sem kell vak vezet világtalan címszó alatt futott a dolog, erre Birdy annyit mondott, ő tesz valamit a közösségért. Nos, ez a tesz valamit annyiból áll, hogy 1 hétig volt NC, aztán annyiba is maradt. Ennél még Ghost is tovább bírta a dolgot, pedig aztán ő sem vitte túlzásba. 

Tehát ennyiből állna a dolog az én szemszögemből, és hogy most válaszolgassak Birdy-nek:

"Ja és tényleg, a szervezésre akkor szóljon valaki valamit, amikor mutatott jobbat."

Elsőnek erre a mondatra válaszolnék. Volt egy bizonyos ultiduo kupa, amit Valesh-sel ketten szerveztünk le, sajtos afkolását eltekintve akadálytalanul futott le az egész kupa, és nem egy hónapunk volt az időpont és meccsek megszervezésére, ugyanis ez egy egynapos kupa volt. 
Ezen kívül az általunk szervezett NewComers projecten több, mint 15-en vettek részt, köztük Happi, m3dve a maci, Faki, Teddy, Szőke.

"Az hogy őszinte ember ,már bűn?"

Az egész tf2.hu-s társalgásunk onnan indult, hogy én őszintén leírtam mi a véleményem a nagyképű mellveregetőkről, és ő ezt offense-nek vélte. Akkor most miről beszélünk?! 

Azt meg sem említem, hogy Div 4-es medicnek gondolja magát, miközben Div 5 legalja címet sem adnám neki. Nos, ez volt az én szemszögemből Birdy, remélem ti azért máshogy gondoljátok a közösségünk Atyját.

Zhoxk véleménye a dologról:
2014. június 16.
17:21 - zhoxk: szardy

9 megjegyzés:

 1. hú imi, ha tudnád, hogy én kiknek küldtem már el a facebook profilodat...

  VálaszTörlés
 2. Jól látom hogy meg lett dicserve a negyedik ültető kupam?

  VálaszTörlés
 3. Ez a birdy elég szar lehet. Most a div4 keménykedik vagy mi? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem tudom azért még ha ültetni nem is olyan jól ültet, utána a gondozásban az egyik legjobb!

   Törlés
 4. Csak annyi kérdésem lenne, hogy mért nem beszéltetek és indítottatok egyetlenegy NewComers projectet, amin a Birdy által összegyűjtött és a ti általatok összegyűjtött játékosokat 'tanítgathatjátok'? Személy szerint én most hallok először az általatok megszervezett NewComersről, reklámozhattátok volna jobban is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem hiszem, hogy tf2.hu-n kívül hol lehetett volna, vagy érdemes lett volna reklámozni, nem mellesleg az általunk készített NewComers project sokkalta régebben indult, és akkoriban eléggé felkapott volt, csak nem volt ki továbbvigye. Több, mint 1 éve indult a tf2.hu-s kezdeményezés, Birdy-é ha jól tudom még ebben az évben kezdődött.

   Törlés