2014. június 28., szombat

Utolsó magyar meccsek S18-ban!

Ma láthatjuk 6v6 magyar csapatainkat utoljára S18-ban játszani, ugyanis itt a szezonvég és egyedül a Game Over és a Rage your Dream nem játszotta le az összes meccsét. Míg a RyD a 3. helyért kűzd, úgy a Game Over már csak szépíthet a pontszámain, ugyanis ez a győzelem nem oszt nem szoroz a továbbjutást tekintve.

Nézzük végig kinek hogyan is sikerült ez a szezon:

Kezdésnek a Div 6I-ben tartózkodó Honeyed Bears, akik kissé az oszlás szélére sodródtak, de a szezont sikerült befejezniük, ellentétben a velük egy csoportban levő 6lives-zal. Szóval a HB pont, hogy szezon végére kapta össze magát, és sikerült egy győzelmet behappolniuk, ezen kívül volt még egy Def win-jük, de sajnos a többi meccsüket vesztették. Jelenleg 5 tagja van a csapatnak, így kétségessé vált, hogy folytatja-e a csapat. Csoportjukban 5. helyen végeztek, megelőzve a Fluffy_Animals-t.

Következő csapatunk a Rage your Dream, akik Div 6J-ben vannak, és mai meccsük dönti el, hogy kapnak-e bronz kupát vagy sem, ellenfelük a román VENI VIDI VICI lesz. RyD-re semmi panaszunk nem lehet, szép kis szezont tudhatnak maguk mögött, egy fontos lineup változás ellenére is erős tényezők maradtak a csoportban és remélhetőleg összejön az a 3. hely. Mindent bele srácok!! A meccs 20:45-kor fog kezdődni.

Következő csapatunk a Div 6K-ban levő Lagg&Luck, akiknek teljesítményén meglátszott a kevés gyakorlás, valamint jelenleg inkább a 9v9-re fókuszálnak (White Storm) UGC-ben. Egy nyert map-pel és 5 vesztett meccsel zártak (Egy Def loss.). 

Utolsó előtti csapatunk a Game Over jelenleg 5. helyen áll, ám ha kikapnak a mai meccsükön, akkor a 6. helyre csúsznak vissza, ám ha nyernek már nem jutnak feljebb. Érdemes megemlíteni, hogy a csapat akkor sem hagyta abba a ligát/ oszlott fel, mikor a csapat háromnegyede megcserélődött. Egy ekkora Lineup változást kevés csapat vészel át, ők azonban hajtották a fogaskereket és remélhetőleg sikerül majd megtartaniuk azt az 5. helyet. Egy nyert meccsel és egy döntetlennel, valamint 3 vereséggel állnak eddig 5. helyen, a mai meccsük 20:30-kor kezdődik.

Végül, de nem utolsó sorban a Div 6M bajnokai, a Gibusztalan Düdz! (Névváltás azért volt szükséges, mert görények voltatok és basztattatok minket!!!). Összesen 4 pont vesztésével nyerték meg Div 6-ot, így már 2 serleg is ott fog virítani a profilukon. A csoportjukban 2. helyen végző Twelve-ben is leledzik egy magyar, mégpedig bern, neki is gratulálunk a 2. helyért!

Következő szezonban remélhetőleg már több csapatunk is Div 5-ben fog részt venni, valamint annyit még megemlítenék, hogy Black és Awnia, akik egy csapatban vannak játszi könnyedséggel (veretlenül, de még pont vesztés nélkül is) nyerték meg csoportjukat (A Lagg&Luck bánatára.), Awnia elmondása szerint lehetséges, hogy Div 4-el fognak próbálkozni következő szezonban. Sok sikert nekik is. És akkor a mai napon fogcsikorgatva szurkoljunk a Game Over-nek és a Rage your Dream-nek!

1 megjegyzés: