2014. június 4., szerda

UGC League magyarok!

Nemrégiben induló HL ligában 3 magyar csapat is található, az egyik Steel-ben (éppen az, amelyik nemrég alapult), míg a másik kettő Iron-ban, ám nem is akármilyen eredményekkel.

Elsőként nézzük Iron-t, ahol a White Storm és a Roadside Brewery leledzik. Tavaly a WS 4. helyen végzett, ám úgy tűnik mégis Iron-ban maradtak, talán nem érezték eléggé felkészültnek magukat, vagy csak az adminok döntöttek így, nem tudni... Jelenleg 2 győzelemmel a liga felső fokán állnak, persze holtversenyben még 7 csapattal, akik ugyanúgy 2 győzelemmel rendelkeznek. Tavalyi szilárd felállásukhoz képest nem sok minden változott:

Scout: Blenar
Soldier: Killl93
Demoman: Pepsiman
Pyro: Ghost
Heavy: h1ght3ch
Engi: sweetspy / tapsi
Medic: Echo
Sniper: Steinberg / kakmak
Spy: Sphagetti

A White Storm mögött szintén 2 győzelemmel kullog 2. helyen a Roadside Brewery, akik a WS-sel ellentétben nem nagyon tudták megtartani a lineup-ot, azonban az előző szezonbeli csapat erős magja megmaradt.

Scout: n1ven
Soldier: guf
Demoman: alfa616
Pyro: IQfighter
Heavy: v3ktor
Engi: Spyke
Medic: OdriN
Sniper: AwniaDark
Spy: Black

Iron-tól eggyel feljebb Steel-ben találhatjuk a Squid Squad-ot, akik Istenként bálványozzák Crax sapkáját, a nemrégiben alapuló csapatban azért fellelhető egy-két kompetitív játékban ismertebb játékos is, így nem csoda, hogy nem Iron-ban kezdi a csapat. Ők még csak 1 meccsnél tartanak, ám azt megnyerték. Jelenleg 20. helyen állnak, de nagy a torlódás, az ő felállásuk így néz ki:

Scout: Lowstar / bherg
Soldier: Lowász / apokr1f
Demoman: Meksz
Pyro: Binye
Heavy: m3dve a maci
Engi: Zsirmo
Medic: Dr.Crax
Sniper: Desert Fox
Spy: Zytix

1 megjegyzés:

  1. jah, megnyertük, def. win. nem bírtak kiállni :(
    szóval....
    de hát def. win is win :)

    VálaszTörlés