2014. június 25., szerda

UGC Highlander magyarok! - Javítva!!

Belső viszályok a Squid Squad-nál és párunkat megdöbbentő eredmény Iron-ban?! Lássuk mi is történt:

Először is Iron-ban lévő White Storm 4 győzelemmel 0 vereséggel első helyen áll és a 4 győzelmükből 1 a Roadside Brewery elherdálása volt. Mégpedig koth_lakeside map-en, sajnos én a meccsen nem tudtam részt venni köszönhetően a proci hűtőm szétolvadásának, így laptopra kényszerültem, de inkább nem vállaltam a meccset, tekintve, hogy olyannyira szar voltam, mint a legújabb f2p-es egy Cali szerveren... Most mindenki gondolhatja, hogy emiatt vesztett az RB, és mindenki jól is gondolja... ja nem, a WS olyannyira felkészülten érkezett a meccsre, hogy az RB nem igen került közel ponthoz, de még a map-en lévő középső ponthoz sem. Szóval grat a WS-nek, csak így tovább!!

Az RB jelenleg 14. helyen van 2 győztes és 1 vesztett meccsel.

Aztán Steel-ben történt egy kis balhé a Squid Squad-nál, ugyanis Meksz hivatalos meccs alatt lépett ki Dr. Crax helyezkedési problémáira hivatkozva, és ha ez még nem lenne elég egy nagyon erős 'kurva anyád' is elcsattant Crax felé. Ez lelkileg minden bizonnyal szörnyen hatott a csapatra, és ez eredményeikben is meglátszik, 3 győzelemmel és 2 vereséggel a 16. helyen állnak a srácok. Remélhetőleg Crax kigyógyul a vesére mért ütésből és összeszedi magát a csapat, hogy újra betapasszák Steel-es csapatok pofáját.

JAVÍTÁS: Több visszajelzés is érkezett, miszerint nem csak Dr. Crax volt Meksz kilépésének oka, ő csak pont volt az 'I'-n. Ami azt illeti, beszéltem is Meksz-szel ez ügyben, ezt nyilatkozta:

8:19 - Meksz´: de most lépek évzáróra
8:19 - Meksz´: csum

De ez annyira nem lényeges, inkább amit előtte írt:

8:18 - Meksz´: crax is lehet azon kapta fel a vizet,hogy az van ott,hogy az ő helyezkedésére hivatkozva léptem ki :D
8:18 - Meksz´: nyilván nem a legjobban helyezkedik,de ha valaki elolvassa csak az jön le neki
8:18 - Meksz´: hogy a spawnon áll és crosbowozik
8:18 - Meksz´: tényleg látom a gyereken
8:18 - Meksz´: hogy igyekszik
8:18 - Meksz´: sok lobbyt játszik
8:18 - Meksz´: csak néha nemjönnek össze a dolgok
8:18 - Meksz´: mindenkiben benne van természetesen
8:18 - Meksz´: csak én nehezebben viselem ezt

Tegnapi napon Dr. Crax is felvett, szóval valszeg onnan is várható lesz egy magyarázat, úgyhogy további update-ekért nézzétek az oldalt!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése