2014. június 4., szerda

Interjú a GiB legnagyobb farkú négerével!

Érdemes v3ktor-ról tudni, hogy még kisfiú koromban (Mikor elkezdtem TF2-zni) ő mutatta meg az akkori csapatomnak a kiérést granary-n és badlands-en, valamint segédkezett egy-két taktikban is, igaz in-game voice-t használt és nem sokat értettünk, de a kiérést sikerült valamelyest elsajátítanunk... Ez úgy 2010 áprilisa környékén lehetett...

Akkoriban v3ktor a Cyanide crew csapatban játszott, ám a csapat oszlása után kissé eltűnt a TF2 világából, aztán a 6lives-al játszott pár kevésbé aktív szezon után a Gibusz Düdz csapatban vált újra a pipe osztogatás mesterévé. Mint egykori mesteremet úgy gondoltam megérdemel egy párkérdéses interjút, szóval:

n1ven: Mesélj kicsit magadról, hogy is kezdtél el TF2-zni, honnan jött ez a nicknév?

v3ktor:  Kanalas Vazulnak hívnak, 20. életévem töltöttem be nemrég  és jelenleg szabadlábon vagyok. A köztem és a TF2 közötti kapcsolat egy estén született meg 2008-ban. Ha jól emlékszem a FixTV-n láttam a trailert és már akkor bizsergett a bugyim, mert éreztem hogy egymáséi leszünk. A nicknév még a vinnyogós-vérpista-cod2-ős időkből jött.

n1ven: Miért éppen a demoman lett a kedvenc kasztod?

v3ktor: Hát egyrészt egy "How to play the Demoman" videó hozta meg a kedvemet, mert Fatboy Slim zene szólt a videó alatt és azt szeretem. Meg hát néger és tudjuk hogy a négereknek nagyok a... Mármint nagyokat robbantanak. Komolyra fordítva a szót, az egész az első csapatom egyik találkozásával történt. Biztosat nem tudok mondani, de szerintem Hyde volt az. Röviden annyi, hogy láttam külföldi pubon, észrevettem hogy magyar és hogy csapatban van, így megkérdeztem hogy van-é TGF. Kérdezték hogy milyen kasztra. Én annyira örültem hogy azt mondtam hogy bármire. Először medicről volt szó, de mivel akkor még csak 8 órám volt mediccel, Hyde mondta, hogy próbáljuk meg a négert. A tgf rendkívül profi keretek között zajlott, (üres pub szerver, 1v1) ahol még be is sikerült gyűjtenem egy LMK airshot-ot. Azóta Hyde-al képtelenek vagyunk felidézni röhögés nélkül, mivel kurva büszke voltam magamra :D

n1ven: Mesélj kicsit a kompetitíves múltadról, hogyan is indult, hova jutottál?

v3ktor: Hát őszinte leszek. Nincs semmi jogom azt mondani hogy tapasztalt vagyok. A hosszú évek alatt nekem sajnos mindig megmaradt az "inkább távolról figyelem" szerep. A legsikeresebb csapatom az Apex volt, részben teljesítményben, részben hangulatban. A csapat később felvette a Cyanide Crew nevet, így már van esély arra hogy 1-2 embernek ismerős. A csapat legjobb felállása valahogy így nézett ki: Hyde és menerke scout poszton, Krissz és Pityubá katonaként, Valesh pedig medic-ként, míg én robbantósoztam. Persze senkit nem akarnék megbántani csak rájuk emlékszem teljesen :D Nálunk volt még Unbaised, Ricsi, Csövesvadász, parafaHugó, eternal, yadamp, Aztec meg Sosie. Kétlem hogy lenne akárki is, aki azt mondaná hogy már hallott mindegyikőjükről :D Na hát az egy szép időszak volt a srácokkal. Csak sajnos a rage meg az inaktivitásom miatt nem mehetett tovább a biznisz. Utána volt pár csapat ahova beléptem, de egyik sem volt hosszú életű. Viszont most a gibuszhoz sok reményt fűzök. Nem szeretném ha rám ragadna az "örök div6" jelző.

n1ven: Jelenlegi csapatodnak van egy női tagja is, ez mennyire borzolja fel a kedélyeket? Plusz motivációt jelent egy pár szőrtelen, kecses láb?

v3ktor: Természetesen örülök neki, hogy van egy női tagunk. Idézném egy volt kollegámat: "Jó néha lágy, női hangot hallani, ha már úgyis minden nap a sok köcsög dörmög a füledbe" /Balu, a raktáros/ Meg jó néha azt hallani hogy valaki nem böfög bele a mikrofonba, MINT EGYESEK KEDVES IMRE! /ötletem sincs miről beszél - n1ven/ A kecses lábakra visszatérve, HNNNG... MEGINT SZÍVROHAMOM VAN! /ismerős érzés- n1ven/

n1ven: Mesélj kicsit jelenlegi csapatodról, mik a célok, meddig juthattok a ranglétrán?

v3ktor:  Imádom ezt a csapatot, jól el lehet velük lenni. (Ennek max a cookiefactory-s srácok nem örülnek, mert azóta nem járok mumble-re hozzájuk.) A tagok között van néha egy kis nézeteltérés, de hát minden családban vannak viták. A cél hogy olyan helyezéseket érjünk el minden bajnokságon, hogy az összes magyar szerverre prémiumot kapjak. Ez annyit tesz, hogy a div6on végigszaladunk, gyakorlunk és ha minden jól megy, így teszünk a div5-tel is. Legalábbis személyes vágyam az hogy eljussak legalább div4be. (Addigra talán már sikerül egy olyan gépet beszereznem ami nem fagy be a firefox-tól)
/Belső infó, tényleg kurblival indul v3ktor gépe - n1ven/

n1ven: Mi a legnagyobb erőssége a Gibusz Düdz-nek?

v3ktor: Hát nem a hidegvér :D De most hogy így belegondolok, fogalmam sincs. Talán az hogy kezdünk összehangolódni. Meg azért azt vélem felfedezni amit eddigi csapatokban nem tudtam. Nem csak a győzelemért játszunk, hanem magáért az élményért. Én legalábbis így veszem észre...


n1ven: Minden évben nagy kakikeverést okoz a nemzeti csapat összeállítása, hogy érzed, ott lenne helyed? (6v6)

v3ktor: Tény hogy szívesen mennék engineer-ezni highlanderre a magyar csapat színeiben, de 6v6ra nem mennék. Gondolom PingWIN a demo. (sajnos egy ideje nem követem annyira ezeket az eventeket) Na pl nem lenne pofám elkezdeni hisztizni hogy adja át a demozást nekem, mert nem látom értelmét. Aki esetleg ismer mindkettőnket, tudja hogy sokkal tapasztaltabb nálam. Annyira meg nincs feltűnési viszketegségem hogy emiatt gyengüljön a csapat. Ha viszont megkérnének hogy menjek bármelyik kasztra, szívesen elfogadnám és azon lennék 24/7 hogy kellően felkészüljek.

n1ven: Te hogyan állítanád össze a csapatot?

v3ktor: Fogalmam sincs. Még így több év után is sok olyan kiemelkedő magyar van akivel egy szót sem beszéltem. Így nem is vagyok tisztában a skillekkel. De sixt tuti nem lenne benne, mert a sapkaszimulátor miatt ki lenne bannolva a csapat.

n1ven: Sok szó esett a 6v6-ról, mit gondolsz a 9v9-ről? Sok 6v6-os lenézi a 9v9-et, hisz a 6v6 jobban kiegyensúlyozottabb, kevés a random fütyi a hátsóba, te is így gondolod?

v3ktor: Persze hogy így gondolom. A 9v9 egy kis apró rendezettség a nagy káoszban. Természetesen a játékélményt figyelve ez nem biztos hogy negatívum. A összes class, az a sok fegyver rengeteg lehetőséget nyújt, ami egy hl játékosnak lehet hogy jó, de nekünk... Nekünk akik 6v6-ot tartják a legfontosabbnak, az, hogy egy mocskos kis köcsög spy deadringerrel hátbaszúrjon ÁLLANDÓAN... Az egy kibaszott rémálom. De ettől függetlenül szeretem a HL-t és nemrégiben be is töltöttem a Roadside Brewery-ben a pocak szerepét.

n1ven: Végezetül van valami üzeneted a fanoknak, micinek például?

v3ktor:  micinek és az egyész cookie fakt-nak: Csá!
             Mindenkinek aki végigolvasta: Köszönöm hogy rám fordítottátok az időtöket, csók a pofátokra!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése