2014. június 17., kedd

Gibusz Düdz-nek most kezdődik a nyár!

A Gibusz Düdz végre fellélegezhet, tegnap játszották utolsó meccsüket a Hot Chicken Wings ellen, ez volt az a meccs, ami végleg eldönti Div 6M sorsát, azaz, hogy kié is lehet a trón. 

A két map turbine és process volt, egy könnyed 0-3-as turbine-al kezdtünk, majd jött process, amin bizony rendesen faszultunk. Sikerült behoznunk egy pontot, de amíg ennek a pontnak örültünk, már az ellenfél is behúzott egyet, eztán jött egy kis adok-kapok. Hol miénk volt középső pont, hol az övéké. Hozzáteszem szezonom leggyengébb teljesítményét nyújtottam, ezt még tetézte az, hogy folyamatosan félrehallottam és rage-eltem. Egyik pillanatban rettenetesen megindultak, nagy szerencsénk volt, hogy rossz config volt bent, így kicsit leálltunk pihenni, míg az ellen beállította a rendes időt. Azonban ez a pihenő sem volt elegendő, hogy rendesen összekapjuk magunkat, sikerült behúzniuk a 2. pontjukat is, ekkor 2-1-re vezettek és kevesebb, mint 10 perc volt vissza. Ekkor jött a hullám, középső pontot játszi könnyedséggel húztuk be, és már következett is az ostrom. 4 perces körről volt szó, ki tudtunk egyenlíteni, de ekkor még több, mint 5 perc volt vissza a játékból és ha ez még nem lenne elég, középső pontot is befoglalták. Sőt, hogy tovább fokozzuk a dolgot 2. pontot is befoglalták, és már támadtak is be, a védekezésünk úgy indult, hogy veko és én is lehaltunk, de sixt, tuja és guf lenyomta az ellent egy jól irányzott überrel, és kitámadásunk is sikeres volt, ekkor már kevés volt vissza és az ellen is érezte, ebből nem lesz pontfoglalás. Szóval, 2-2-es eredmény után jött a Golden Cap. Ekkor még kérdéses volt, hogy biztosan miénk lesz-e a dicső első hely, hisz ha ők nyerik, akkor még lenyomhatnak minket. GC előtt kis szünetet tartva, folytattunk egy kis taktikai megbeszélést, ami egész jól sikeredett, tekintve, hogy a Golden Cap köre 4 percig tartott, érdekességnek megjegyezném, hogy ebben a körben is több damage-et produkált a HCW. 

Szóval ezzel a golden cap-pel nem csak egy egyszerű meccset, de egész Div 6M-et megnyertük. Hatalmas köszönet kakmak-nak, darkness-nek, Rozso-nak és dwd-nek az odaadó munkájukért, nagy segítség volt. Valamint nagy köszönet az OGC-nek.. najó, nem. Köszönet Zsirmo-nak, aki a Cali war szervert felajánlotta nekünk, bár nem sokat használtuk :D. És köszönet Bebzsiman-nek és Awnia-nak, hogy minden meccsünk előtt sok szerencsét kívántak és érdeklődtek a STV iránt :D.

Végül szeretném betenni tuja farsangi díjnyertes jelmezét, amivel nem csak az iskoláját, de az egész országot elcsábította:

tuswagja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése