2014. június 29., vasárnap

Első 9v9 mix!

Nos, véget ért első vasárnapi HL estünk, ami többé kevésbé sikeresen zajlott le. Kicsit vadásznunk kellett az emberekre, de végülis sikerült összekaparni azt a 18 embert. Nagy kavarodás ellenére sikerült elosztanunk a csapatokat és 2 kört is lejátszottunk, sajnos a csapatelosztás nem sikerült a legjobban, de azért így is jó lett volna a hangulat, de nem. 1. játék közben Predi fagyogatott ki, majd 1. kör végén Salgo ismeretlen kilépése után a 2. körben a másik Game Over-es játékossal, Sam-mel összeveszett az egyik brigád. Reméljük, hogy ezek ellenére nem ment el a kedvetek és jövő héten is velünk tartotok majd.

Az első körről stream-et is próbáltam készíteni, ám a kör végére befagyott az OBS és nem volt kedvem szenvedni vele, hamarosan feltöltöm youtube-ra a videót, akit furdal a kíváncsiság, megnézheti az alábbi LINK-en.

Valamint a meccsről logok is készültek:

Ha esetleg te is kedvet kapnál egy kis HL-ezéshez, és következő alkalomra te is jönnél, vegyél fel nyugodtan engem ismerősnek, csatlakozz steam group-hoz, vagy csak érdeklődj itt a blogon, mindenkit szívesen várunk!
Közben feltöltődött a videó, reméljük meghozza többiek kedvét is egy kis HL-ezéshez! :)

1 megjegyzés: