2014. május 4., vasárnap

S18 - nincs magyar csoport!

Benne volt a pakliban, hogy az összes magyart egy csoportba tömik, ez szerencsére (vagy nem, kinek mi) nem történt meg. Egyetlen magyar rangadónak lehetünk majd tanúi, ez a Honeyed Bears és 6lives meccse lesz majd, de mielőtt erre rátérnénk nézzük át a csapatainkat ki hova került.

Legelső csapatunk megtalálása érdekében is vagy 5 percig kell a görgődet hajtani, de végülis Div 6L-nél leállhatsz pihenni, ugyanis ott van a Honeyed Bears, kiknek nagy része a Funatic vagy 1MT csapatából tevődnek össze (Ki hogy ismeri őket). A felállásuk valahogy így fog alakulni (Ha rosszul írnám szóljatok!):
Scoutok: Binye és Mad-C
Soldierek: John és Doncse
Demoman: BizBasz
Medic: AngryWolf

Nos igen, sokaknak feltűnhet John neve, amire már utaltam is neki, hogy 2 etf2l account esetén könnyedén ban lehet a vége, de ő ezt hidegen hagyja és 2 csapattal is indul egyszerre... 
Csoportot tekintve elég érdekes sorsolást kaptak, először is ott a 6lives, aztán egy BOSUTORU DESU nevű csapat, akinek Leader-e a norvég crouton (Hogy hogy került oda az rejtély). Good Enough V3, akik ismerősek lehetnek John-nak, ugyanis S16-ban találkozhatott velük az Expendables színeiben, és végül még két csapat, ahol fellelhető a magyar zászló, egy Unknown névvel a Team other teams nevű csapatban, ha minden igaz roamer soldier-t fog játszani, valamint Dashi a Coffee Shop csapatában, aki talán medic-elni fog, nem tudom, az is lehet, hogy a magyar zászló is csak véletlenül került oda...

6lives-ról nem is írok semmit, tekintve, hogy Underyx sosem olvassa a blogom... :S 
Najó, csak vicc, szóval az ő felállásuk számomra teljes rejtély, a csapat 5/3-ada Inactive jelzőt viseli. Közben beszéltem Underyx-szel, szerencsére nem vagyok egyedül a felállás nem ismeretségét tekintve.

Eggyel lejjebb Div 6J-ben található a Rage your Dream. WS egy kicsi része itt található, valamint az mtf2lk szerkesztőségének 2/3-ada is. Szóval az ő felállásuk valahogy így alakul majd:
Scoutok: Keni és Blenar
Soldierek: killl93 és Aysentaro
Demoman: Darktoxin
Medic: Pr3dator

Legnagyobb ellenfelük a csoportban a francia Programs lehet, akik előző szezont 3.-ként zárták Div 6-ban, rajtuk kívül még a Team Suspicious Candy Giveaway hozhat meglepetést, tekintve, hogy második szezonjukról van szó, és hogy medve a maci is a csapat tagja. Ezen két csapat mellett irtó erős lehet még a KillerDeeks csapat, akik közt találunk egy nevet GiB [WADZ]-ot, vele vigyáznék, ő tudhat valamit.

Div 6K-ban található az egykori 6path utódja, a Lagg & Luck, akik szezon előtt pár nappal tömték ki Szalonna [Syrette] személyében a hiányzó roamer posztot. Az ő felállásuk:
Scoutok: ETAG és Koversa
Soldierek: Syrette és Tapsi
Demoman: Pepsiman
Medic: Komcsi

Az ő csoportjukban 1 csapat kivételével mindenki más újoncnak mondható, ez az 1 csapat pedig a BROUGHT, akik előző szezonban minden meccsüket vesztették. Az egyik csapat, a Name in Progress nem csak a név kitalálásával, de a 6. emberük megtalálásával is le vannak maradva, ugyanis 5-en vannak a csapatban. És végül a Who Isn't? is itt található, akik maguk közt tudhatják Black-et és Awnia-t, ők UGC szezonban 2.-ak lettek 6v6 szezon Steel-ben, szóval velük is számolni kell.

Aztán, John második csapata (vagy első?), a Game Over Div 6L-ben kapott helyet. Új nevük mellé új játékosok is társulnak. Az Expendables-ből mindössze 3 játékos maradt meg és még 3 újonc játékost karoltak fel, velük így néz ki a felállásuk:
Scoutok: A.T.H.O.S és Sam
Soldierek: Salgo és Sybarita
Demoman: Pigshooter
Medic: Adrian KoRn

Az ő csoportjukban van egy francia csapat, kiknek a profilján az áll, hogy div 5 eu, de előző szezonban Div 6-ban elvesztették minden meccsüket és most is Div 6-ba kerültek. Rajtuk kívül minden más csapat újoncnak mondható a ligában, nagy gondot okozhat még Caracas!, kiknek a demoja Div2-ben játszott Highlander-t. Nem tudom, hogy az új felállás mennyire tett jót a Game Over-nek, de tekintve, hogy turbine kupára is indulnak a nevüket tényleg komolyan vehetjük és tényleg vége a játéknak.

Végül, de nem utolsó sorban a liga legalja a Gibusz Düdz is indult, ők Div 6M-ben kaptak helyet. Nagy elvárás nyomja a vállukat, mindenki azt hiszi sokra hivatott a csapat, de most itt kijelentem, mindenki téved, nagy hulladék ez a csapat, itt kiemelném a csapat gecijét gufit, és v3ktor-t, aki annyira marha, hogy billiárd alatt több golyót rakott el, mint amennyit a boltban kapni lehetett... /anélkül, hogy észrevette volna, hogy gufi pakolja vissza őket./
Scoutok: gufi és sixt
Soldierek. tuja és n1ven
Demoman: v3ktor
Medic: OdriN

Első heti ellenfelük a Twelve máris meglepetést okozott, ugyanis tegnap felvett egy srác, akiről azt gondoltam, hogy scammelni akar, de szó sem volt erről, miután a 2. mondata az volt, hogy 'nyugi, magyar vagyok'. Kiderült ő a Twelve küldöttje és a meccs időpontját hivatott letárgyalni. A GiB nagy ellenfele lehet a 'Fat Kids Are Hard to Kidnap', ők előző szezonban 2 nyert meccsel rendelkeztek, a többi csapatról az ég adta világon semmi mást nem tudok mondani.

Szóval, röviden tömören így áll a 18. szezon a magyar csapatok részéről, sok sikert mindenkinek, és amire már 1 éve várok:


1 megjegyzés: