2014. május 28., szerda

Rage your Dream: Balhé, nem a legjobbkor.

Tegnap előtt írt rám Sapi/Keni, hogy tudnék-e menni hozzájuk beugrónak etf2l meccsre, ugyanis Aysentaro se szó, se beszéd otthagyta a csapatot. Csak Keni szempontjából ismerem a történetet, elmondása szerint egy pcw alatt történt a dolog, ahol is Aysentaro egész meccs alatt csöndben volt, aztán meccs végeztével bejelentette kilépési szándékát, de választ sem várva etf2l csapatot már el is hagyta. Nos, ez így 1 nappal egy official meccs előtt nem éppen a legjobb dolog, de a RyD-et nem hatotta meg annyira, ugyanis a francia Programs-t badlands-en egy könnyed 6-1-es eredménnyel hagytá(u)k helyben, valamint turbine-t 2:1-re nyerték meg, így a 6 pont a lineup változás ellenére is az övéké lett. Hogy Aysentaro miért döntött így, arról itt egy chat log:

Sapi: Na mostmár elmondanád hogy mi a bajod?
Aysentaro: mostmár semmi
Aysentaro: már nem vagyok a csapatban
Sapi: És miért kell velünk így kibaszni?
Aysentaro: én baszok ki veletek?
Aysentaro: ahm
Aysentaro: kk
Sapi: Legalább azt mond el hogy mi a bajod kérlek!!
Aysentaro: az egész semmitérő csapat
Aysentaro: az hogy rátok pazaroltam az időmet
Aysentaro: az hogy az egyetlen köztünk aki valamit is ért az toxin

Ha ez így, ebben a formában igaz is, nem volt szép dolog 1 nappal etf2l meccs előtt kilépni, de szerencsére a RyD kellően fel volt készülve a meccsre, ennek ellenére még keresik a megfelelő pocket soldier-t, szóval ha úgy érzed helyt állnál a csapatukban, keresd fel Keni-t és beszélj vele!

3 megjegyzés:

  1. Azért grat. nekik, hogy egy "EKKORA ARC" nélkül is hozták!

    VálaszTörlés
  2. "A medic az a lányoknak van kitalálva az egy lányos kaszt a medickek 90% lány meg buzi."

    VálaszTörlés
  3. Pr3di vagyok 17 éves fiú és medic a RyD-ben. Amúgy meg vicces az, hogy a csapat egy olyan ellen hozta le a meccset akivel az első helyért harcoltunk méghozzá egy olyan pockettel akivel nem vagyunk összeszokva. A csapat és az egyéni skillről ennyit szeretnék mondani. Még egyszer köszönjük n1ven a részvételt! Log: http://logs.tf/293197?highlight=76561198066796681

    VálaszTörlés