2014. május 21., szerda

Ki is a Gibusz Düdz leg jóképűbb tagja?

A csapatban 6 ember van, de hogy ki is a legszebb, azt egyelőre senki sem tudja, szóval figyeljetek rendesen. 

Először is, ki is ez a 6 ember?!
Van egy tuja, akit több más néven is ismerhetünk, Rettegett Iván, Karóbahúzó Vlad, Vlagyimir Klicsko és a többi és a többi. Szóval tuja egy szláv családban született, elég hamar eltanulta az gyökerezés, tűlevél hullajtás és zöldellés technikáját, így mindig is kitűnt osztálytársai mellett. Viszonylag, korán, mindössze 19 évesen lőtte ki az Auróra ágyújának tölteteit, ezzel megkezdve a forradalmat... Ezek mellett II. Miklós cár magyar kereszt érdemrenddel tüntette ki, borlovaggá ütötték és a Hollywood-on is kapott egy csillagot. Mindezek mellett NEM ő a Gibusz Düdz legszebb tagja!

Tuja után következik Gufi, aki Hajdúszoboszlón elég nagy hírnek örvend. Egyetlen gondja, hogy gyakran összetévesztik a Harry Potter könyvekből/filmekből ismert Ronald Weasley-vel, és emiatt többen is ki akarták ütni őt a gatyájából Egyedüli adottsága miatt sikerült ezekből a verekedésekből kikerülnie, ami abból áll, hogy ragequit-el a ringből. Többszörös billiárd bajnok és az Aqua Park nevezetes kabalája. Mindezek mellett egy igazi kis geciről van szó, emiatt NEM ő a Gibusz Düdz legszebb tagja!

Következő v3ktor, aki sikeresen szökött meg Heinrich Himmler afrikai haláltáborából. Igen, v3ktor egy albínó néger, senkit ne tévesszen meg mostani neve, szülei a Babatunde Babangida nevet adták neki, ám ő leváltotta a náci üldözés miatt. Nagy szerencséjére tehetsége van a kertgondozáshoz, így Érden hamar felvették a gyapotarborétumba, ahol segédmunkás kertészként dolgozik. Egyedüli gondja az volt, hogy az ajtófélfát mindig lefejelte a csöpp 2,5 méteres magasságával. Sok lány kedvence, így gondolhatnánk azt, hogy ő a GiB legszebb tagja, de ne tévesszen meg senkit a szőke haj és kék szem, ugyanis NEM ő a Gibusz Düdz legszebb tagja!

Itt van v3ktor nagy ellensége is, sixt, aki Rudolph Heß dédunokája. Az Amerika Kapitányból jól ismert Hydra vállalat egyik titkos vezetője. Ő az aki az October Fest-et decemberben tartja... Szeret a metrón szaros szájjal utazgatni, valamint van egy titkos hódolója, Eva Braun dédunokája, aki előszeretettel küldözget sixt-nek különleges képeket. A Bayern München neki ajánlotta idei bajnoki címét és a következőt is neki fogják. Titkos hódoló és bajnoki cím ide vagy oda, NEM ő a Gibusz Düdz legszebb tagja!

Gibusz Düdz utolsó férfi ember tagja, n1ven, aki nem a súlya után kapta a nevét, egy hajléktalan kéregető. Egy lepukkadt alkeszről van szó, aki munkahelyén összekeverte a millimétert a deciliterrel, emiatt rakták ki. Div 2 után hamar Div 6-ban találta helyét, ám mivel ott sem tudott érvényesülni, így hamar a nyaka köré tekerődött a hurok. Jelenleg egy kádban tölti mindennapjait, mert még a saját ágyából is kitúrták. Régen sem volt szép, ám most határozottan NEM ő a Gibusz Düdz legszebb tagja! 

Végül itt van a Gibusz Düdz utolsó ember tagja, Odrin, aki egykoron tehetséges kosárlabda tanonc volt, ám gyűrűszaggató és palánkrobbantó zsákolásainak hála ki kellett hogy tegyék, ugyanis nem tudták finanszírozni a palánkokat... Újságokban is Shaqnének nevezték, ám hiába az ügyesség, ha magasság híján van szegény. Jelenleg hivatásos kockának tanul Kaposváron. Legjobb jegyét képzeletbeli barátjának köszönheti, a seggét vadul riszáló szuperhős medvének, aki ráadásul ki van tömve... Minden lány kedvence, jó segge van, de mindezek ellenére NEM ő a Gibusz Düdz legszebb tagja!

Szóval, most hogy lement mind a 6 tag, merül fel mindenkiben a kérdés, akkor ki is a Gibusz Düdz legszebb tagja?! Underyx esetleg? Nem, dehogy... Talán zhoxk, mici?! Nem, ők sem... Találgatások helyett inkább berakok egy képet, ami tisztán bizonyítja, ki a legszebb tagja a Gibusz Düdznek!


Ő a Gibusz Düdz legszebb tagja, teljes néven: Erik von Bajusz herceg alias Pupos Dzsó. Röviden Erik. Különleges adottsága a hangos kaparászás és az alvás. Istenítsétek!

Mici, kérlek értékeld, hogy egy 10-es skálán mennyit csökkent a színvonal!

6 megjegyzés: