2014. május 22., csütörtök

Honeyed Bears vs 6lives


Jó sokat váratott magára a meccs, folyamatos elhalasztások mellett a 22.-ei dátum volt megadva véglegesnek. Tegnap mindenki összehúzott farpofával ült a monitor előtt, vajon mi lesz a meccs kimenetele. Én személy szerint kezdtem kapiskálni a dolgot, amikor is 8 óra körül Underyx még mindig Away volt.

"A leaderüket ismerem csak és mivel a többi játékost nem, így azt kell feltételeznem, minden nagyképűség nélkül hogy azt a meccset megnyerjük." - Underyx a Honeyed Bears-ről.

Már csak egyetlen dolgot nem értek, miért jelentkezett Underyx?

"Hát, na igen fogalmam sincs mit várjak mert meggyőződésem, hogy fel tudnánk jutni div5-be, de tudom jól hogy ez csak akkor lesz ha rendesen gyakorlunk gyakorolunk, és azt meg nem tudom még, hogy meg fog-e történni. Mindenesetre én mindent meg fogok tenni."

Itt a másik idézet, amiért szezon előtt újfent azt gondoltam Underyx-ről, hogy igazat mond. Már a 6lives-os szezonjaim alatt is nagyot tévedtem, ezúttal nem is értem miben reménykedtem... 
Ezáltal a Honeyed Bears megnyerte a meccset, ugyanis a 6lives nem jelent meg a meccsen. Azért a HB helyében nem nagyon vennék mérget erre a 6 pontra, mert szilárd meggyőződésem, hogy a 6lives hamarosan droppolni fog. Mindenesetre sajnáljuk, hogy stream és meccs híján maradtunk...

3 megjegyzés:

  1. Ha tudnád mennyire ki voltam készülve hogy nem elég, hogy nem volt netem, de T-Mobile fiókváltás miatt még csak a mobilszámom se működött, hogy valahogy elérjem a csapat többi tagját. Nem is tudom mit mondjak, most komolyan.

    VálaszTörlés