2014. május 11., vasárnap

Fergeteges vasárnapi rangadók!!

Ha vasárnap, akkor etf2l meccsek, és ha etf2l meccsek, akkor nem maradhatnak el a magyarjaink, ma szám szerint 4 csapatunk fog kűzdeni a 6 pontért.

Elsőként a Honeyed Bears játszik az Aspiring Inviduals with Docrates-szel, akik a hét elején vettek fel 2 új tagot, így remélhetőleg teljesen megbomlott az összjáték, míg a HB-hez csatlakozott Faki, aki remélhetőleg szép számban fogja lövöldözni a fejeseket.

Szintén 8-kor játszik a Rage your Dreams, ők a European Vikings ellen játszanak majd. Tekintve, hogy se granary-n, se gully-n nem lesz víz, remélhetőleg hátrányban lesznek a vikingek (hehe).

Velük egy időben játszik a 6lives a szerb Stealth Ninjas ellen. A felállás még mindig ködös, a gyakorlás teljes hiányossága még mindig fent áll, de Underyx valahogy csak összedob 6 embert.
(A 6lives-ból kilépő medve a maci is ma fog játszani a De La Soul ellen)

Végül a Game Over is játszani fog, ők a Cool Cats Black Bellends ellen fognak csatázni. Már az ellen csapat neve hallatán is ökölbe szorul a kezem, szóval remélem keményen odavernek nekik a srácok.

És persze ezek után nem hagyhatom ki micit, aki Div 3-ban a francia Pulse csapata ellen fog játszani, tőlük még STV-t is kaptunk, amit megtekinthettek a match linknél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése