2014. május 23., péntek

Fél GiB: 'Megnéztünk egy filmet!'

Fél GiB, azaz szám szerint 3-an gyűltünk össze Pécsett. Ezúttal az átlag magasság 180 fölött volt, ugyanis v3ktor, Odrin és én voltunk akik össze vergődtünk. Sajnos hererothasztó meleg volt, nem az a kellemes meleg, hanem olyan meleg, amikor még a nyelved is izzad. Szóval befutott a vonat, legvégül meg az én buszom, szóval mire megérkeztem, v3ktor és Odrin már... ohh Istenem... hagyjuk. Egy kis reggelizés után röpke városnéző túrára mentünk, ahol megnéztük Pécs összes nevezetességét, ez a túra 1 óra sem volt. Persze v3ktor láthatott egy-két dolgot, amit Pesten nem, pl olyan villamost, ami nem megy, olyan mozdonyt, ami nem megy, valamint olyan munkásokat, akik nem dolgoznak. Ezután gyros vásárlás, ahol sajnos nem mehettünk egy kört a varázsszőnyeggel, miközben az 'Egy új élményt' daloljuk... fizetés után mi is bemorzsoltunk egy könnyet a 'Vásárlók könnyébe', majd mentünk is az Odrin rezidenciába, ahol is találkozhattunk a Gibusz Düdz legszebb tagjával, Erikkel. A kis szőrös hurka szagolgatott, harapdált, hempergett, széttúrta a zacskót, majd ledöglött aludni. Megettük a gyrost, ahol is kiderült, hogy v3ktor és én képesek lettünk volna 3-at is megenni, míg Odrin még csak egyet sem annyi idő alatt. Szóval mi, a két bélpoklos még egy-egy sört is legurítottunk, amit a Volán társaság ajánlásaként kaptunk. Ezután v3ktor és Odrin szépen elnézte az időt, így siethettünk, hogy még elérjük a foglalt helyeinket, szerencsére időben szóltam nekik, és így át tudtuk venni, nem sokkal ezután kezdődött a PMFC - Barcelona.... ja nem. Szóval az új X-men-re foglaltunk jegyet. A filmről nem sokat szeretnék írni, Magneto magyar hangjai kegyetlen gyengék voltak, a stáblista hosszú volt, és Odrin ujjtördelése úgy hatott kb, mintha egy konyhakésnek a nyelével próbáltam volna elvágni a torkomat... fájni fájt, de nem maradt nyoma. Emellett v3ktorral nem sokat láttunk a filmből Odrin rövid, nagyon rövid nadrágjának köszönhetően. Már a találkozás kezdetén éreztem, hogy ez nem lesz jó, szerencsére reggel dupla adag szív és vérnyomás gyógyszert vettem be, így valamennyire bírtam a strapát, ám film végeztével tört a mécses. Legidegesítőbb az volt az egészben, hogy Odrin nem értette miről van szó... lehet nem látta a saját lábát...
Film után még eszegettünk-iszogattunk egyet, majd indultunk is a pályaudvarra, ahol nem csak a vonatok voltak sebesek, hanem Odrin lába is, köszönhetően a remek papucsának. Egy rövid búcsú után elindultunk mindannyian, szerencsére pont a szemem előtt ment el a buszom, így egy jó 20 perces gyaloglás után értem csak haza. Most pihenésképp gépelek, és hallgathatom sixt nyomorát... NEM TUDOM MIVEL VÁLTS KASZTOT KONZOLBAN BASZDMEG!!

1 megjegyzés:

  1. "láthatott egy-két dolgot, amit Pesten nem, pl olyan villamost, ami nem megy, olyan mozdonyt, ami nem megy, valamint olyan munkásokat, akik nem dolgoznak"
    Látszik hogy nem jártál még Pesten. :(

    (Miért nem lehet szerkeszteni egy hozzászólást? És kit érdekel hogy törölve lett egy?)

    VálaszTörlés