2014. május 18., vasárnap

ETF2L magyarok!!

Mostanra nagyjából mindenki lejátszotta első, esetleg második heti meccsüket is (Kivéve a 6lives.), szóval megérett az újabb cikk is.

A meccs eredményei elég vegyesek lettek, szerencsére született nem egy nyert meccsünk is, bár azért csalódottak is vagyunk. 
Elsőként megint csak John miatt, aki nem a tisztes győzelmet, mint inkább a default win-t preferálja, és ezért úgy tűnik elég sokat hajlandó megtenni... ezúttal azonban ellenfeleik éberek voltak és nem hagyták veszni a dolgot, ugyanis a Honeyed Bears és a Game Over is kikapott egy elég könnyed 5-0, 5-0-ás eredménnyel.

Ezek mellett jött a zöld eredmény, miszerint a Rage your Dream a European Vikings-nek betekintést nyert a Valhallába (Najó, nem, oda Div 6-os vikingek nem kerülnek be...). Szóval egy röpke 17 perces játékkal helyben hagyták a vikingeket így bezsebelve a 6 pontot. 
2. meccsük kevésbé volt örömteli, ott a TSCG-vel játszottak, ám a meccs 2-4-re sikerült az ellenfél javára. A srácok elmondása szerint elég nagy káosz volt a meccs alatt, eleinte Blenar nem megjelenése, majd Killl kifagyása okozott problémákat, végül Blenar megérkeztére sikerült Golden Cap-re menteniük badlands-et, ahol is keményen földbe döngölték az ellent. Nagy bánatunkra medve a maci nem volt benne a TSCG keretében ezen a meccsen.

Aztán tegnap játszotta le rögtön két meccsét is a Lagg & Luck, sajnos mindkét meccsük vereséggel végződött. Ha jól veszem észre, a srácoknak nem igen volt idejük a gyakorlásra és elég felkészületlenül mentek neki a csatának, egyetlen wildcard-jukat már el is használták. Szalonna csatlakozása óta még szimpatikusabb lett a csapat, remélem össze tudják kapni magukat és a következő meccseikre szakítanak egy kis gyakorlási időt.

Végül a Gibusz Düdz, a másik nyert meccs gazdája. (E/1) Első meccsünk kegyetlen szarul sikeredett, talán ha 2 map alatt nyertünk 2 közepet, azzal sem mondok sokat. Egy kegyetlen erős FaN-os scoutjuk volt, aki egész idő alatt azt a kétlövetű fergeteget használta, valamint a demo-juk is rettentő erős volt, és igazából az egész taktikájuk ő köré épült, jól szervezett csapatról van szó, szerencsére gully-n sikerült valamelyest megfogni őket üvegrepesztő rageléseink közepette. Badlands-et talán megemlíteni is mérgezett kút, ilyen pub stomp-ot ritkán kapunk még gyakorlások alatt is. Így 3-3-al végződött az eredmény. (Természetesen meccs előtt jutott eszünkbe, hogy talán változtatni kéne a felálláson...)
Második meccsünk szerencsére jobban végződött, granary-n kicsit meg voltunk szeppenve, 15 percig 1-0-ra vezetett a Twelve, ekkor jött a bevált sith taktika, miszerint a dühből és sixt iránti gyűlöletünkből merítettünk erőt és ezt az erőt kegyetlenül a pofájukba vertük, lassanként sikerült megnyernünk egy-egy pontot, minden egyes pont után megpihenve, hogy akkor most nyugodjunk le, és hogy utána hasonló hévvel menjünk tovább. Szóval így sikerült 4-1-re mentenünk granary-t, ezután jött gully. Gully-t is hasonlóan jól kezdtük, rögtön 2 perc után vezetett 1-0-ra az ellenfél, ekkor valamelyest újból összekaptuk magunkat, sikerült elnyernünk közepet, és hasonlóan granary-n itt is minden egyes pontfoglalás után leálltunk, fejben próbáltuk lenyugtatni a kedélyeket, és valahogy sikerült behúznunk egy-két utolsó pontot is, vége felé azt vettem észre, hogy bern-ék feladták a dolgot, hoztak snipert, spyt és mintha megbomlott volna a csapatmunka is. Sikerült idő előtt végezni a map-pel, 6-1-re megnyertük gullyt.

És végezetül egy kis meccsajánló: Holnap, azaz 20.-án játszik Honeyed Bears és a 6lives, a meccs 19:30-kor kezdődik, ne hagyjátok ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése