2014. május 11., vasárnap

ETF2L magyar meccsek!

Öröm az ürömben, hogy két vereség mellett volt egy világmegtorlásos győzelmünk, ezt pedig a Rage your Dream követte el. A European Vikings-t döngölték keményen a föld alá, erről az mtf2lk stream-et is készített, amiben nem kis kivetni valót találtunk, de azért néztük mert a STV telve volt... Szóval Aysen-ék első győzelme kifogástalannak bizonyult, a két map összesen nem tartott 30 percig, míg granary-n 13 perc kellett a RyD-nek, hogy befoglalják 5x az utolsó pontot, addig gullyn mindössze 7 percbe telt.
Azonban!! Match linket figyelve lehetséges, hogy kapnak egy figyelmeztetést screenshotok hiányossága miatt, eredményt még demo-ról csak-csak vissza lehet nézni, azonban ha status screen-t nem csináltak a srácok, azt utólag nem igen fogják tudni feltölteni.

Másik 2 meccsünk vereséggel végződött, John két csapata a Honeyed Bears és a Game Over egy nagyon könnyed meccsen kapott ki, és match link-et elnézve John megint a Default Win-re hajazott, én nem értem mi van ezzel a sráccal... Ha tisztességesen nem tudtok nyerni, nem érdemes folytatni a ligát!

Magyar csapatjaink mellett pár magyar játékos is játszott még, medve a maciék csapata is egy laza 6-0-ás meccset játszott a De La Soul ellen, valamint miciék is 6-0-ra nyertek, az a meccs azonban már elég szorosra sikeredett, főleg granary.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése