2014. április 26., szombat

Csakazértiskirakom!

Volt egyszer egy gyakorló meccs.

Ellenfelünk a Rage your Dream. Kicsit őrlődtem, kirakjam-e a cikket, ugyanis a csapat egyik fele teljesen normális volt, azonban mégis ott a csapat másik fele, mint tű a seggemben, szóval geciség vagy sem, kérkedni fogok.

Meccs előtt keményen be voltunk szarva, elvégre Aysentaro mégiscsak ott van, szóval gyorsan hívtuk is micit mutasson egy proci taktikot, ugyanis fingunk sem volt, mi merre, ki merre van/menjen. Szóval, gyors átbeszélés után, egy pcw-t még sikerült előtte leküldenünk, ahol a map felét 5v6-ban játszottuk bár, de megnyertük (ők voltak 5-en.). Aztán a nagy meccs!

Az ilyesféle magyar rangadók alatt nem lehet megállni, vagy megállítani, hogy valamiféle csipkelődés ne legyen, azonban sixt a tanúm rá, hogy keményen hereszorongatósan szájba lett rágva, senki nem ír semmit a meccs alatt!! Ez úgy az első map-en még tartható volt, aztán a 2. map-en már valamelyest eluralkodott a rage, kissé elszomorított, hogy leginkább a mi oldalunkon. De nézzük az eredményeket:

Első map, process, ahol talán szorosabb köröket játszottunk, ám a végeredmény 5-0 lett
Nem ez volt a végeredmény, de mindenképp meg kellett örökíteni.
Második map badlands, ahol már kevesebb időt töltöttünk, az eredmény itt is 5-0 lett

Képzeletbeli pacsi Pr3dator-nak, aki elnézést kért a csapata nevében, és hát azért az el nem maradható sok sikert S18-ban!!

9 megjegyzés:

 1. Ebből is látszik hogy mekkora stratéga vagyok!

  VálaszTörlés
 2. AYSENTARO EGY GECI!!4!!44

  Viccet félretéve, tényleg seggbe lettem rakva rage miatt :c

  VálaszTörlés
 3. Melyik autista ragelt volna, ha nem sixtee... :DDDD

  VálaszTörlés
 4. Holly shit!
  Te mindig megtudsz lepni ember. Magyar rangadó komolyan? Mitől/kitől vált ez a meccs magyar randagóvá?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Istenem... járnod kéne pubra és játszanod néha, ha tudnád mire képes Aysentaro....

   Törlés
 5. Menő!Bár ezzel te sem vagy különb tőle.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tévedsz, teljesen különb vagyok tőle, ugyanis én a győztes oldalon álltam.

   Törlés
  2. Nem a játékról beszéltem, hanem a stílusról. Ugyanezt csinálta volna ő is, ha nyerünk. Lesüllyedtél az ő szintjére, pedig én azt hittem, hogy értelmesebb vagy nála..

   Törlés
  3. Tévedés megint csak, ez nem az én stílusom, ez csak szembesítés, hogy az embernek miért ne legyen nagyobb az ego-ja a skill-jénél. Nagyon sajnálom, hogy megromlott a rólam alkotott képed. Egyébként így a TF2-es játékidőm alatt, körülbelül 1 kezemen meg tudom számolni, kikkel viselkedtem így, Aysentaro 1 kezén tudja megszámolni kikkel nem.

   Törlés