2014. április 7., hétfő

Az admin gárda nem szarozik, S18 a nyakunkon!!

Akik azt gondolták, hogy S17 után végre egy kis pihenő következik és felkészülhetnek a következő szezonra nagyot tévedtek, szinte még véget sem ér, de már indul is a következő!!

ETF2L ráadásul annyira kétségbeesett, hogy egy Tt fülest is feláldoznak azért, hogy legyen végre valami értelmes logojuk. Ezúttal titeket vesznek majd rá arra, hogy készítsd el S18 banner-ét!

20.-ától már lehet is jelentkezni, szóval nagyon gyorsan dobj össze még 5 embert, és készülj fel a csatára, mert ezúttal a magyar zászlóknak kell dominálniuk! (És nem fordítva...)

Ha minden igaz, legalább 4 magyar csapatunk fog csatázni:
6 path, kiknek még kérdéses az indulás, tekintve, hogy 2 játékosuk is elhagyta a csapatot az új csapat reményében, ők Killl és Pr3dator voltak (róluk később.).
Scoutok: ETAG, Blenar (?)
Soldierek: TAPSI, (?)
Demoman: Pepsiman
Medic: Komcsi

Expendables, akiktől szintén kiléptek 2-en, ám ők úgy tűnik még most is szilárdan folytatják.
Scoutok: Sam, Riimex
Soldierek: Maxxy, Salgo
Demoman: Pigshooter
Medic: Mad-C (?)

Gibusz Düdz, ahol a legtöbb a rage és legkevesebb a skill!! (v3ktor-nak hála...)
Scoutok: Kenni, OdriN
Soldierek: tuja, n1ven
Demoman: v3ktor
Medic: Gufigeci!

És végül, de nem utolsó sorban, a legjobban várt csapat, mindenki kedvence mostantól, AYSENTARO'S TEAM!!! Nem is érdemes mit írni róluk, alapból etf2l-en a jelentkezésnél csak Prem div-et jelölhetik be, mást nem engednek etf2l adminok. És akkor jöjjenek a trickstab-ek!
Scoutok: Valikund, Steinßerg
Soldierek: AYSENTARO, Killlll
Demoman: Darktoxin
Medic: Pr3dator

Hogy ezeken a csapatokon kívül indul-e még valaki, vagy ők indulnak-e egyáltalán, azt még nem tudni, de előre is sok szerencsét mindenkinek, kivéve Aysentaro-éknak, nekik nincs szükségük rá.

2 megjegyzés: