2014. március 21., péntek

Magyarok a magyarok ellen, még meccsen kívül is!!

Késforgató tett a magyar közösségben, és ezúttal fejet hajtok Aysentaro gondolata előtt, ami a magyar közösséget illeti. John olyan szinten vesére célzott, hogy valószínűleg nem csak én, de a wS összes tagja hetekig fog véreset hugyozni...

Volt egyszer egy Jaffia vs White Storm meccs, amit játszi könnyedséggel a wS nyert, azonban elkövették azt a hibát, hogy a Jaffia beleegyezése nélkül használták Awnia-t, mint beugrót. Awnia ide vagy oda, a White Storm valószínűleg így is nyert volna, ám John ahelyett, hogy elismerte volna a wS hibáját és egy baráti figyelmeztetéssel megbeszélte volna ezt Pepsiman-nel, ehelyett bizony admini segítséget, azaz Default Loss-t sírt ki... és bizony ez volt az a pillanat, ami keményen fejbe vágott mindenkit, ugyanis az adminok a Jaffia-nak adtak igazat, és bizony Defaul Win lett a Jaffia-nak...

Voltak ellenszenvek a magyar közösségben, de ilyet még talán senki sem látott a magyarok között, hogy az egyértelműen tehetségesebb csapatot visszahúzva 'ellopni' a 6 pontot... ez nevetséges... John, légy büszke a 6 pontodra!

4 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha van egy csöpp emberség is John-ban akkor új meccset kér, nem def win-t, ezt meg lehetett volna beszélni a wS-sel, nem beszélve arról, hogy Awnia nélkül is ugyanez lett volna a végeredmény, ugyanis 2 perc volt az első foglalás, 6 perc a második, nem hiszem, hogy ez az eredmény ezen az egy emberen múlt volna, remélem mindenesetre boldogok vagytok, hogy sikerült a szezon első és remélhetőleg az utolsó győzelme a részetekre.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Nem hinném, hogy egy ilyen dolognál számítana az, hogy milyen divről van szó, ez nem a skill-ről szól, hanem az emberség elhajításáról.

   Törlés