2014. március 18., kedd

Hogyan keressünk csapatot ETF2L-en!!

Sziasztok, ez egy tutorial lesz, amiben leírom, hogyan találj magadnak jó csapatot etf2l-en!!
Először is, fogj egy papírt és ceruzát (lehetőleg 2H-s, vagy 4H-s legyen, de lehet 2B-s is.), majd írd le mit gondolsz az életről! Ha ez megvan, dobd el a papírt, majd nyisd meg etf2l honlapját. Team Admin-on belül a Recruitment fülön tudsz írni posztot. Először is meg kell adnod, hogy 6v6, 9v9, vagy 2v2 csapatot keresel, utána megadod milyen class-szal szeretnél játszani (Itt nem lehet kiválasztani a kérdőjelet, mint játékon belül, ezért már panaszt is tettem, szóval nem kell aggódni.). Aztán kiválasztod a skill-t, azaz a Division-t, amiben játszani szeretnél, érdemes átgondolni, te hova kerülnél, ha pl szerinted Div 5-ös vagy, vonj le belőle 3-at, és jelöld be Div 2-őt, igen, így jó is lesz.

Ezután nincs más dolgod, mint leírni egy-két dolgot magadról, ahogyan én is tettem:

Ha ez megvan, nincs más dolgod, mint várni a csapatokra, pár óra és már meg is lesz. 

Szóval, ilyen egyszerű lenne a dolog, persze ebben a cikkben semmi célzás sincs arra, hogy valaki mocskos kurvamód elszámolta a skilljét, vagy ilyesmi. Szóval, uccu neki, rakd ki a rec posztod és hajrá!

3 megjegyzés:

  1. Külföldön játszó magyarnak is így kell jelentkezni, külföldi csapatba?

    VálaszTörlés
  2. Ja és amúgy kihagytad azt a lépést hogy ráírsz az összes emberre akikkel valaha is játszottál pcwt hogy kommenteljen hogy tényleg milyen menő srác vagy te.

    VálaszTörlés