2014. január 11., szombat

"Szerveren kívül is vigyázz a szádra!!" - OGC adminok.

Nemrégiben kaptam egy infot, miszerint óvatosan kell az OGC-ről még csak szót ejteni is, mert bizony komoly következményei lesznek. Ha nem vigyázol a szádra, akár a szerveren vagy, akár nem, bizony bannolva leszel. 

9:41 - Mystery Guy: engem kibannoltak mert nyilvánosan kimondtam hogy szar az egész banda
9:43 - Mystery Guy: vicc
9:43 - Mystery Guy: nem is voltam fent a szeron
9:43 - Mystery Guy: kb 1 hónapja
9:43 - Mystery Guy: és úgy kaptam bant
9:43 - Mystery Guy: szép mi?
9:44 - n1ven: De akkor ezt hol mondtad, már azt, hogy az egész ogc szar?
9:44 - Mystery Guy: mumble beszélgetés szivárgott ki..

No igen, OGC nevét bizony nem szabad szidalmak mellé helyezni, mert látható mi lesz az eredménye. Mit gondoltok, megérdemelte, hogy szerveren kívül nem tartotta be a szerver szabályait és ezért bannolva lett, vagy igazságtalanok voltak vele?

OGC, mert a játék a lényeg!

3 megjegyzés:

 1. Azért bannolják mert a szerveren kívül nem tartotta be a szerver szabályait, nagy az isten állatkertje! Mikor elkezdtem a játékot sokat jártam OGC-re de egy időben kiürült a szerver nem tudom miért vagy IP csere volt annyira nem érdekel, de ha ami OGC ilyen akkor igaza volt a srácnak az egész nem ér egy kalap szart sem!

  Sajti Pajti voltam.

  VálaszTörlés
 2. Az a baj, hogy az OGC TF2-ben és szerintem sok más kategóriákban is csak névlegesen fut, a rendes OGC adminok közül egy sem foglalkozik már a TF2-vel, kiadják random ismerőseiknek a jogokat, hogy tartsák fent a szervert, csak az a baj, hogy ilyen szennyek is az adminok közé kerülnek, akik féltékenységből, vagy azért mert valaki dominálja, bannol ki embereket. (Lásd Slinky.)

  VálaszTörlés
 3. Igazából nem túlságosan meglepő a dolog mára, inkább most már csak szánalom az egész dolog.

  VálaszTörlés