2014. január 19., vasárnap

ETF2L S17 magyarok!!

Nemrég kikerültek a csoportok, és természetesen ezúttal sem maradhat el a 'várva várt' magyarok sorozat, melyben rövid összeállításban tekinthetjük meg a szezonban induló magyar csapatok helyzetét.

Eleinte, nagy megdöbbenésemre 6 magyar zászlót találtam, de ebből az egyik egy ügyes kis troli csapat, míg a másik Team Lieutenants, akikről az ég világon nem tudok semmit, és mivel az összesnek privát a profilja, ez valószínűleg így is fog maradni.

Rajtuk kívül a tavalyi szezon két nyertese, a Namelesses, Reborn valamint a kevésbé nyertes The Expendables, végül egy újonc csapat, a 6path. Idő közben a Reborn már egy aranyos kis Dropped felirattal büszkélkedhet, zhoxk másodszor is megcsinálta azt a butaságot, hogy semmi információ nélkül bedobta a csapatot a ligába... (Közben kiderült Peso volt a ludas, gg Peso.) [Közben kiderült mindenki hibás volt, gg Reborn.]

Kezdjük is az újoncunk felavatásával, a 6path-tal, akik Div6L-ben helyezkednek el az alábbi felállással:

Medic - Komcsi
Demoman - Pepsiman
Soldierek - Tapsi, killl93
Scoutok - JumpStylerThomas, ETAG

A csoportjukban 6 újonc és 1 olyan orosz csapat van, akik már játszottak előző szezonban, 1 nyert meccsük volt, az is Default Win-nel. A 6 újonc között megtalálható a Team Awesome | Forward Retreat, melynek tagja Torrit. Előrejelzésekbe nem nagyon keverednék, de úgy gondolom a csoport középső, esetleg felső része is megkaparintható, ha rendesen gyakorolnak a srácok.

Következő csapatunk a Div 6G-ben elhelyezkedő The Expendables, akik előző szezont nyeretlenül zártak (vagyis egy def win-jük volt.), de idén remélhetőleg magasabbra tette a csapat a lécet, úgy tűnik hogy mostanra talán sikerült a csapat egyben tartása, és egyelőre nem vettek fel újabb játékosokat.

Medic - OdriN
Demoman - Pigsh00ter
Scoutok - OzdiSinter, MadC
Soldierek - John, Maxxy

Nagy ellenfelük lehet a Season 4-ben debütált Mitä Vittua, akik már nyertek Div5-ös csoportot, voltak 2.-ak kétszer is Div5-ben, és legutóbbi szezonban Div5-ben játszottak, ám minden meccsüket elvesztették. Másik nehéz köpet a finn disconnected lehet, akik előző szezont Div6-ban 2 döntetlennel és 2 vereséggel zárták, ám elég aktívan részt vesznek a kupákon, igaz, nem sok eredménnyel. Ezen a két csapaton kívül az összes többi csapat újonc.

És végül utolsó, és egyben legerősebb csapatunk, a Namelesses, akik előző szezonban rendesen helyben hagyták az Expendables-t. Ők Div 5D-ben helyezkednek el.

Medic - Oggy
Demoman - Lotek
Scoutok - Flick, AwniaDark
Soldierek - Lowász, Szőkee

Csoportjukat nézve elég szerencsés sorsolást kaptak, egyedüli ellenfelük talán a spanyol Not Neutral, valamint az orosz Digitalin.tf lehet, de rajtuk kívül van még 2 orosz csapat, akik okozhatnak meglepetést. Ha kellően gyakorolnak a szezonra, és komolyan veszik, úgy gondolom nem lesz gond az újabb dobogó elérése.

Ezen 3 magyar csapaton kívül még rengeteg magyar játékos van, aki külföldi csapatokban lébecol, róluk most sem fogok írni, mert szégyelljék magukat, hogy a könnyebb utat választják. A magyar csapatoknak sok sikert, blabla.

2 megjegyzés: