2013. december 29., vasárnap

IRL TF2: mici.

Új sorozatot fogok indítani (mici ötletével élve.), melyben leírom, milyen IRL élményekben volt részem. Persze nem mindennapi teendőimet írom majd le, hanem azt, hogy a TF2-es közösségünk mely tagjaival találkoztam.

Ezen a héten, micivel találkoztunk össze 2010 EKF győztese, Pécs városában. Megbeszélt helyet azért sikerült eltévesztenünk, így egy 5-10 perces csúszással is, de azért összefutottunk. Ezután eltévelyedtünk egy csehóba, ahol egy forralt bor mellett jókat beszéltünk. (Persze mici csak az én felügyeletem mellett ihatta meg, mert még nagyon alacsony.)

Mici továbbtanulása mellett témáink közé csusszant a TF2-es magyar 6v6 részleg jövője. Úgy számítottuk, hogy ha minden jól alakul sem lesz meg az 5 induló csapatunk, hisz a Mahna Mahna, Reborn, TheOriginal, és 6lives 'oszlása' nagy fordulópontnak számít. A Cali-sok inkább a szervereik minőségének fenntartásán ügyködnek, míg Lajos még mindig a homályban sétálgat és Dota2-zik. 

Summa summárum, nem nagyon lesz olyan csapatunk, akik bizony Div6-nál feljebb fognak szerepelni, és nagy valószínűséggel olyan sem lesz majd, aki győzelmekkel örvendezteti majd a magyar közösséget. Egyedüli megváltónk talán a Namelesses lehet, akik, ha indulnak, Div5-ben fognak majd csatázni, ám mostanában ők sem gyakorolnak olyan nagy erőkkel. 

A forralt bor nem igazán került a ranglista élére, még mindig az Anyukám által készített a legjobb, de a hűvös levegő mellett azért nem esett rosszul, és micivel is sikerült elég jó témákat találnunk. Szó esett még Underyx furcsa szokásairól, a cookiefactory mapkészítésének technikájáról, Fodi kövérségéről, és bazso lábairól is, de ezeket most kihagynám.

2 megjegyzés: