2013. december 23., hétfő

HL Season 5, avagy nem úgy sikerült, ahogyan vártuk.

Ezúttal is a magyar útvonalat fogom taposni, így ne nagyon várjatok Premier div-es beszámolókat, ezúttal is szerény, hazai közösségünk kicsiny csapatainak eredményét fogom bemutatni. 
3 hazai csapat indult HL Season 5-ben (Több, mint 200 résztvevő mellett), etf2l-en. Ebből 2 Div6-ban, míg egy Div4-ben. Bár ez a Div4-ben való indulás pontosan el is meséli a Crusaders Season 5-beli játszmáját, ugyanis az induláson kívül semmit sem tudtak tenni, inaktivitások végett a csapat a Drop mellett 'döntött'. Ezután maradt a 2 Div6-os csapat, az egyik a White Storm, míg a másik, a sokak által favoritnak tartott Roadside Brewery. 

Nos, fel is kaptam a fejemet, mikor többen is említették, hogy ezúttal tényleg egy tehetséges HL csapatunkat láthatjuk majd csoport ostromlásban, ám a csoport ostromlás elmaradt, de nem csak hogy elmaradt, de még vissza is csapott, egyenesen vesére. Nos, ez a kellemes bal horog után, ami a vesémet érte, kihatott a vizelésemre is, nem kis mennyiségű vért húgyáltam a csapat iránti csalódottságomban. Eleinte a felkészületlen Leader végett, majd az összeszokottság, és a gyakorlat hiányában is csúfos vereségeket mértek az RB-re. Nos az RB története úgy tűnik itt véget is ér, ugyanis a csapatban így szezon végeztével 7 ember vár a megváltásra. 
Az RB szezonbeli átlaga: 6 lejátszott meccs, 6 vereség.

Ezután a tekintet az eleinte meglepetéssel induló White Stormra irányult, ugyanis többek szerint, Leader-ük, Pepsiman bizony szorosan fogja a gyeplőt és bizony nagy motiválásra ösztönzi a csapatát. Hát, ösztönzés és szoros gyeplő ide vagy oda, a WS eredményei is hasonlóképp végződnek, mint az RB-é. Eddig 3 meccset játszottak le, mind a 3 vereséggel végződött. 

Ez a szezon is megváltás nélkül marad, és valószínűleg hiába is várjuk a következő szezonbeli teljesítményünket, itt és most megmondom, semmiféle eredményt sem fogunk akkorra sem felmutatni. Ha tévednék, tessék nyugodtan megkövezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése