2013. december 30., hétfő

Beware, I shuffle!

Valaki jobb nálad? Lelő pubon, majd tauntol? Zavar, ha valaki szét gyalázza még a hulládat is? Ne aggódj, van megoldás, lényeg, hogy legyen valaki elég korrupt ahhoz, hogy ok nélkül bannolhasson bárkit is parancs szóra. Ezúttal nem másról, mint az OGC-ről van szó. Igen, a sokak által hőn szeretett OGC, mely a tf2.hu tárhelyet az olvasók számára fenntartotta. 

Nos ezúttal egy hatalmas szégyenfolt is kerül a piros szőnyegre (A többi mellé). Kedvenc ogc féladminunk/szerverkonfigolónk, Slinky bannolta az általa nem igen kedvelt dvd-t, de miért is? Hát bizony azért, mert dvd nem űzi világszínvonalúan a Shuffle-özést. Bizony, Slinky, legyen szó a fekete bőrű Slinky-ről, vagy a hosszú hajúról, tud Shuffle-özni. Többszörös 'Travolta' és 'Dirty Dancing' díjas Shuffle-ös, valamint Tom Selleck írta alá a bajuszát. Nős, mindezeket összerakva, ráírtam sixtee-re, aki épp Slinky-vel egy szobában társalgott ogc mumon, miután bannoltatták dvd-t. 


Hát igen, ez itt az OGC, jó helyre kell tenned a nyelved, és bizony mindenféle hancúrozást elsöpörhetsz a szőnyeg alá. Ezúton szeretnénk újabb köszönetet mondani Slinky-nek, valamint az OGC-nek, mert a játék a lényeg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése