2013. november 27., szerda

Szomorú bejelentés

Kérlek titeket olvasókat, üljetek le, kapaszkodjatok meg rendesen, mert tényleg egy nagy bejelentésnek lesztek tanúi. Valószínűleg nem egy könnycsepp fog a földre hullani, lehet lesz, aki kiugrik majd az ablakon, de emiatt nem vállalok felelősséget. Szóval...

Ezennel végleg, ismétlem VÉGLEG abbahagyom a tf2.hu-ra való cikkek írását, kommentek szerkesztését, szavazás cseréjét, vagy a hét képe váltását! Ezúttal nem lesz nagy visszatérés, nem lesz etf2l magyarok cikksorozat, se más cikk, ami mellett az én nevem lesz látható. Sőt, a Winter Cup cikkek kitétele sem az én reszortom lesz mostantól, és hogy ki veszi át, azt én sem tudom, és igazából nem is igazán érdekel. Köszönöm az OGC-nek, hogy nagyban segítették a munkámat, szerverekkel halmoztak el és a többi. Erősen gyötrődök a TF2 vége iránya felé, de egyelőre még nem sodródtam a szakadékba, még most is hűen hiszem, hogy van remény a public és kompetitív szférában, sajnálom FX, nem mondhatom ki, hogy igazad van/volt.

Nagyon aggódni azért nem kell, a háttérből mindig is figyelni fogok a feltörekvő csapatokra, a Cali szerverek hangulatát még most is megpróbálom felügyelni remek játékommal, valamint továbbra is írni fogom a blogot, szóval igazán nincs miért sírnotok. Ez volt a nagy bejelentésem, sok sikert a következő szerkesztőnek, de előre szólok, elég hálátlan munka lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése