2013. november 24., vasárnap

Az új Mann vs. Machine!

Sokak számára az mvm kissé visszataszító, vagy semmitmondó lehet, ám én úgy gondolom, hogy az egyetlen értelmes mod a TF2-őn belül amit bizony érdemes is fejleszteni. Először is, ami talán a legfontosabb, ne hidd azt, hogy gyenge kis botok ellen fogsz játszani, amit egymagad is képes vagy játszi könnyedséggel megcsinálni. Nem, nem fogod tudni, nagyon jó kis csapatmunka kell hozzá, és bizony az sem mindegy mire költöd a "pénzed", ugyanis majdnem minden robot halálakor kidob magából egy kis pénzköteget, amit összegyűjtve fegyverek fejlesztésére, kritre, überre, gyorsaságra, sőt még ellenállhatóbbá teheted karakteredet a rakétákkal, lövedékekkel szemben.

Az új update-el végre használhatóvá tették a medicet is, betettek elsősorban egy 'The Reanimator' nevű dobozt, mely bármely társ halálakor aktiválódik, és ha a medic ezt a kis holografikus karaktert kezdi el gyógyítani, akkor bizony újra tudja éleszteni társát. Aztán a következő, hogy Mad Milk-el töltött tűkkel tűzdelheted meg a robotokat, aminek sok hasznát nem látom, hisz ha van egy medic, akkor gyógyítson/overheal-eljen. És végül az energiapajzs, ami megvéd minden lövedéktől egy elég nagy félkörben fejti ki hatását, így a medic mögé bújva szép kis falat alkothatunk. 

Az új update-el bizony újból érdemes ticketeket ragadni, és nekivágni a játszmának, ezúttal nem Gold Botkiller, hanem csak simán Gold itemeket kaphatunk, amik bizony nagyon sokat érnek, de emellett rettentő ritkán esnek, ezek mellett kaphatunk még Killstreak Kit-eket, amiket rátéve az adott fegyverre, világítani fognak, esetleg szikrázik a karakterünk szeme, és a többi. Ezen kívül még kapunk összerakható Kiteket, amik úgy működnek, ahogy a Chemistry setek.

Szóval, ne lustálkodj, szedj össze 6 embert, és lódulj neki robotot ölni!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése